[Ξεκινά η ανάπλαση δέκα παιδικών χαρών στον Δήμο Τοπείρου]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Υπογράφηκε την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και του αναδόχου του έργου για την αναβάθμιση δέκα παιδικών χαρών στον Δήμο Τοπείρου. Η παρούσα σύμβαση με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ περίπου χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι εργασίες ανάπλασης ξεκινούν άμεσα και θα υλοποιηθούν στις παιδικές χαρές που βρίσκονται στους οικισμούς Αβάτου (μία στην είσοδο και μια στην πλατεία του οικισμού), Γαλάνης, Δασοχωρίου, Ερασμίου, Μαγγάνων, Μέλισσας, Ολβίου και Τοξοτών (μία στο κάτω και μία στο άνω τμήμα του οικισμού), ώστε οι χώροι να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους την άνοιξη.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Οι παιδικές χαρές αποτελούν καθημερινά πόλο έλξης για τους κατοίκους και τα μικρά παιδιά. Οι νέες παιδικές χαρές θα αναβαθμίσουν τις περιοχές παρέμβασης, ενώ τα παιδιά θα διαθέτουν ασφαλείς χώρους για παιχνίδι και ψυχαγωγία. Παράλληλα, σχεδιάζουμε την ανάπλαση επιπλέον παιδικών χαρών και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας».


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου