[Ευχαριστήριο του Σωκράτη Ξυνίδη στον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη αλλά με την ιδιότητα του....δικηγόρου! Κι όχι του εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ...]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Τον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη...ευχαριστεί ο Σωκράτης Ξυνίδης –φαντάζομαι όχι για να «πικάρει» τον Ευριπίδη Στυλιανιδη στη χθεσινή αρθρογραφία του-για το ..."περιβόητο" όπως το χαρακτηρίζει θέμα της επιδότησης του 12%. (σ.σ. Αλήθεια ο βουλευτής Ξάνθης όταν το θέμα συζητήθηκε στη Βουλή ήταν παρόν; Άνοιξε το στόμα του και μίλησε καθόλου; Το γνώριζε έστω...φιλολογικά;)

Ιδού αυτούσια η ανακοίνωση  του Σωκράτη Ξυνίδη που ευχαριστεί πάντως τον Σπύρο Τσιλιγγίρη για το ..."περιβόητο"  όπως το χαρακτηρίζει 12% με την ιδιότητα του δικηγόρου κι όχι αυτή του εκπροσώπου τύπου του ΚΙΝΑΛ στη Ξάνθη

Ωστόσο ακόμη κι το αν το κάνει για να ¨πικάρει ή όχι τον Ευριπίδη Στυλιανίδη ή και τον άλαλο Δημήτρη Σαλτούρο, αυτό αφορά τους ιδίους και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.


Το  ευχαριστήριο του Σωκράτη.
Επειδή σε αυτή τη χώρα πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε μικρόψυχοι. Επειδή ως εκ της θητείας μου στο υπουργείο Ανάπτυξης μπορώ να αντιληφθώ τις δυσκολίες. Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τον βουλευτή Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη, για την προσωπική του προσπάθεια για την δικαίωση των επιχειρήσεων της Θράκης στο περιβόητο θέμα της «επιδότησης 12%» για τα έτη 2010-2015.

Τόσο για την θέσπιση της νομοθετικής ρύθμισης, όσο και για την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης για την υλοποίηση του συμψηφισμού των απαιτήσεων των επιχειρήσεων, με οφειλές τους στο Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς. Ακόμη περισσότερο για την άμεση παρέμβασή του στο γραφείο του πρωθυπουργού για την άμεση ανάκληση άστοχης εγκυκλίου υπηρεσιακού παράγοντα του υπουργείου Εργασίας. Οι ιδεολογία μας και τα κομματικά συμφέροντα δεν θα πρέπει να ακυρώνουν την αναγνώριση της προσφοράς των συμπολιτών μας στον κοινό μας στόχο. Την ευημερία της πατρίδας και των πολιτών.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΞΑΝΘΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου