[Με κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος! Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

 

Με ήπια συμπτώματα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που βρέθηκε τη Δευτέρα (16.11.2020) θετικός στον κορονοϊό μετά από σειρά αρνητικών τεστ. “Με πίστη στο Θεό, θα νικήσουμε” το μήνυμά του.

Ο κορονοϊός “χτύπησε” και τον επικεφαλής της Εκκλησίας. Τις τελευταίες ώρες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα.

Η είδηση πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης (19.11.2020). Έχει ήπια συμπτώματα αλλά κρίθηκε πως καλύτερο για τον 82χρονο ιεράρχη είναι να μπει στο νοσοκομείο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε κάνει τόσο μοριακό τεστ όσο και rapid test (μετά το τέλος των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου), τα οποία είχαν βγει αρνητικά και μάλιστα το περασμένο Σάββατο είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής. Αλλά το τεστ που έκανε την περασμένη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, βγήκε θετικό.

Ο κ. Ιερώνυμος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου εδώ και μέρες στην Εντατική νοσηλεύεται και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, περίπου στις 08:00 το πρωί της Πέμπτης, με ήπια συμπτώματα.

Μέσω συνεργατών του, ο Αρχιεπίσκοπος έστειλε μήνυμα προς όλους να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. “Με πίστη στο Θεό, θα νικήσουμε” ανέφερε ο κ. Ιερώνυμος σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.


«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, υπογραμμίζοντας την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου