[Το μυστικό για ενυδατωμένα χείλη κάτω από τη μάσκα]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Η χρήση μάσκας προσώπου, όσο απαραίτητη κι αν είναι για την προστασία της υγείας μας, είναι γεγονός ότι μπορεί να προκαλέσει ξηρά ερεθισμένα και σκασμένα χείλη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όσες ώρες την φοράτε μέσα σε αυτή υπάρχει παγιδευμένη ζεστή και υγρή αναπνοή που περιβάλλει τα χείλη σας, καθώς και το γεγονός ότι πριν την φορέσετε δεν εφαρμόζετε ένα ενυδατικό χειλιών.

Για να αντιμετωπίσετε, λοιπόν, τα ξηρά και σκασμένα χείλη κάτω από την μάσκα μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω τρία βήματα. Όταν βρίσκεστε στο σπίτι, πρωί και βράδυ, βεβαιωθείτε ότι ενυδατώνετε τα χείλη σας ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διαδιακασία- θεραπεία.

Αρχικά κάντε μία απολέπιση χειλιών, στην περίπτωση που αυτά είναι ήδη σκασμένα, για να απομακρύνετε το ξηρό δέρμα από τα χείλη σας δημιουργώντας μια όμορφη, ενυδατωμένη και λεία επιφάνεια, προετοιμάζοντάς τα για την ενυδάτωση που θα λάβουν στη συνέχεια.

Για να αποκαταστήσετε την ενυδάτωση στα χείλη σας, εφαρμόστε μια εξαιρετικά ενυδατική και πολυπεπτιδική φόρμουλα που βελτιώνει τον οπτικό όγκο των περιγραμμάτων στα χείλη, αναπληρώνει άμεσα και ενυδατώνει τα χείλη, κάνοντάς τα να μοιάζουν όσο πιο φυσικά γεμάτα γίνεται.

Τέλος, ολοκληρώστε την περιποίηση των χειλιών σας με μία άκρως δραστική και αποτελεσματική μάσκα χειλιών με κολλαγόνο, αμινοξέα, αλόη βέρα, βιταμίνη C & E.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου