[73 οι νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Δύο νέοι θάνατοι στον Έβρο]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αυξάνεται ο αριθμός τον νοσηλευομένων από κορονοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, αγγίζοντας για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας (τον Μάρτιο) το διψήφιο νούμερο έντεκα (11).

Εχτές εν τω μεταξύ έγιναν ακόμη πέντε (5) εισαγωγές ενώ δόθηκαν και έξι (6) εξιτήρια.
Με αυτά τα δεδομένα εβδομήντα τρεις (73) είναι οι νοσηλευόμενοι στο νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης εκ των οποίων οι πενήντα εννιά (59) είναι στη μονάδα covid-19 , έντεκα (11) στη ΜΕΘ και τρεις (3) στη ΜΕΛ.

Ένας άνδρας κατέληξε σήμερα το πρωί από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 40.
Πρόκειται για έναν 49χρονο από την Κομοτηνή ο οποίος ο οποίος διακομίσθηκε στις 4 Νοεμβρίου από το νοσοκομείο της Κομοτηνής σε αυτό της Αλεξανδρούπολης και μπήκε αμέσως στην ΜΕΘ.

Επίσης τα ξημερώματα στο σπίτι του στην Ορεστιάδα ένας 69χρονος άνδρας-επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, που είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα και είχε τεθεί σε καραντίνα. Ο θάνατος αναφέρεται ως «αιφνίδιος καρδιακός», καθώς εικάζεται ότι στην εξέλιξη της ασθένειας από τον ιό, ο άνδρας εμφάνισε μυοκαρδίτιδα που του προκάλεσε αρρυθμία.

Όλγα Ορφανίδου, Χρυσούλα Σαμουρίδου
 

 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου