[Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής με 6 μη νόμιμους μετανάστες στον Κόρυμβο Έβρου]

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Συνελήφθη την (17-11-2020) το μεσημέρι, στον Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, πλησίον του οικισμού Κορύμβου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ακολούθως, το όχημα κατευθύνθηκε σε χωμάτινη οδό όπου ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή τον περασμένο Ιούλιο σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.  



   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου