[Σάλος με Lidl - Προειδοποιεί τους καταναλωτές: "Μην αγοράζετε αυτό το προϊόν" Προσοχή]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η Listeria monocytogenes μπορεί να προκαλέσει βαριάς μορφής γαστρεντερολογικές παθήσεις (λιστερίωση) με συμπτώματα όμοια εποχικής ίωσης ή και γρίπης

Ποιο προϊόν προειδοποίησε η Lidl να μην αγοράζεται από τους καταναλωτές; Εμείς το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε παρακάτω, όπως κάναμε και με το προϊόν που αποσύρθηκε.

Ο βελγικός όμιλος Greenyard N.V. ανακαλεί προληπτικά και για λόγους ασφάλειας των καταναλωτών άμεσα το παρακάτω προϊόν ανεξαρτήτου ημερομηνίας λήξης:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
Δε μπορεί να αποκλειστεί ότι το παραπάνω κατεψυγμένο προϊόν μπορεί να έχει επιμολυνθεί από το βακτήριο Listeria monocytogenes.

Η Listeria monocytogenes μπορεί να προκαλέσει βαριάς μορφής γαστρεντερολογικές παθήσεις (λιστερίωση) με συμπτώματα όμοια εποχικής ίωσης ή και γρίπης. Σε ορισμένες πληθυσμιακές ομάδες (εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με χαμηλό ανοσοποιητικό) μπορεί να προκληθούν πολύ σοβαρές επιπλοκές.

Για τον παραπάνω λόγο θα πρέπει οι καταναλωτές να λάβουν υπόψιν την παρούσα ανάκληση και να μην καταναλώσουν το εν λόγω προϊόν.

Το συγκεκριμένο προϊόν του βελγικού ομίλου Greenyard N.V. έχει διατεθεί από την Lidl Ελλάς. Για λόγους προληπτικής προστασίας της υγείας των καταναλωτών η Lidl Ελλάς αντέδρασε άμεσα και απέσυρε το παραπάνω προϊόν από τους χώρους πώλησης.

Παρακαλούνται λοιπόν οι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν, να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρίας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

Η ανάκληση αφορά μόνο το συγκεκριμένο κατεψυγμένο προϊόν του βελγικού ομίλου Greenyard N.V. Άλλα κατεψυγμένα προϊόντα που πωλούνται από την Lidl Ελλάς με την επωνυμία Freshona άλλων προμηθευτών δεν επηρεάζονται από την ανάκληση αυτή. Ο βελγικός όμιλος Greenyard N.V. ζητά συγγνώμη από το καταναλωτικό κοινό για την προκληθείσα αναστάτωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου