[Στο Μητροπολιτικό Μέγαρο υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Ξάνθης τον David Burger, Επιτετραμμένο της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και την Elizabeth Lee, Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη.]

Δεν υπάρχουν σχόλια


Το πρωί της Τετάρτης, 21ης Οκτωβρίου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων υποδέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως  τον  David Burger, Επιτετραμμένο της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και την Elizabeth Lee, Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τους επισκέπτες και την συνοδεία τους και  τους ενημέρωσε για την ιστορία καθώς και για το πνευματικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως. Παράλληλα συζήτησε μαζί τους και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής, προτείνοντας την επαναλειτουργία του χώρου της “Φωνής της Αμερικής” στο Δασοχώρι της Ξάνθης για τη δημιουργία τεχνολογικού πάρκου και την εγκατάσταση start ups και εταιρειών προηγμένης τεχνολογίας.  

Οι επισκέπτες ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως, ενώ η συνάντηση έκλεισε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου