[Η κούραση των χειριστών του καναντερ μάλλον ήταν η αιτία που “καρφώθηκε” ανάμεσα σε δύο πολιτικά αςεροπλάνα]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αλεξανδρούπολη: Καναντέρ πήγε να περάσει ανάμεσα από 2 πολιτικά αεροσκάφη και καρφώθηκε ανάμεσα τους.

Με δεδομένο ότι οι πιλότοι των πυροσβεστικών αεροπλάνων είναι οι καλύτεροι της Ευρώπης, θα πρέπει να ήταν πολύ εξαντλημένοι οι χειριστές του καναντέρ από την προσπάθεια τους να σβήσουν την φωτιά στην Λευκίμη του Έβρου για να “καρφωθούν” ανάμεσα σε 2 πολιτικά αεροπλάνα στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Η είδηση αναφέρει ότι ένα ατυχές περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, όταν ένα καναντέρ, από αυτά που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στη Λευκίμη, επιχείρησε να πάρει θέση στον αεροδιάδρομο για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο χειριστής του πυροσβεστικού αεροσκάφους επιχείρησε να περάσει ανάμεσα από δύο ακινητοποιημένα πολιτικά αεροσκάφη, ωστόσο “σφηνώθηκε” ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση του προσωπικού πολιτικής αεροπορίας του αεροδρομίου για να απεγκλωβίσει το καναντέρ. Ζημιές δεν σημειώθηκαν, ωστόσο, για λόγους ασφάλειας, το πυροσβεστικό αεροσκάφος ανέβαλε την αναχώρησή του, έως ότου ελεγχθεί από το αρμόδιο τεχνικό προσωπικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου