[7 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στο πλαίσιο της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης είχε την ευκαιρία να θέσει στον Υπουργό Ψηφιακής Σύγκλισης κ. Πιερρακάκη σειρά ζητημάτων που αφορούν την περιοχή.

Συγκεκριμένα διεκδίκησε στην εθνική προσπάθεια που ήδη ξεκίνησε, να προταχθεί η περιοχή μας αποτελώντας μοντέλο και για άλλες περιφέρειες.
Ζήτησε πλήρη κάλυψη της Ροδόπης και της Περιφέρειας με το νέο σύστημα 5G.
Επέκταση των κοινωνικών ψηφιακών εφαρμογών και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Θράκης για τηλεϊατρική, τηλεδιοίκηση, τηλεεκπαίδευση κλπ.
Πλήρη ψηφιακή τηλεοπτική κάλυψη του ορεινού όγκου.
Διασύνδεση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Τσανακλείου και της Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου με τις κεντρικές ψηφιακές βιβλιοθήκες για την προώθηση και της έρευνας.
Τοποθέτηση οπτικής ίνας στην Εγνατία Οδό και τους κάθετους άξονες για καλύτερες τηλεπικοινωνίες και έγκαιρη ενημέρωση.
Δημιουργία υποδομών εικονικής πραγματικότητας για ξεναγήσεις σε περιβάλλον Έξυπνης Πόλης και ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων και μουσείων.
Τέλος εφαρμογές Έξυπνης Γεωργίας και Γεωργίας Ακριβείας που θα μειώσει το κόστος παραγωγής και θα δώσει ώθηση σε σύγχρονες καλλιέργειες, βγάζοντας τη Θράκη στην πρωτοπορία του πρωτογενούς τομέα.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συμφώνησε με τον Υπουργό να προετοιμάσει τη συνέργεια αυτή με την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, η οποία θα είναι το πρώτο μοντέλο ψηφιακών εφαρμογών προς όφελος των πολιτών έξω από την Αττική και τον κάλεσε να επισκεφθεί την Κομοτηνή για να ενημερωθεί και επί τόπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου