[Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε Ξάνθη και Καβάλα]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Συνελήφθησαν την (20-10-2020) το πρωί, στους νομούς Ξάνθης και Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Ξάνθης και Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε οικισμό της Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,60 έως 1,70 μέτρων και μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

 
Στη δεύτερη περίπτωση, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον δεύτερο δράστη, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντόπισαν τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 69,9 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατασχέθηκαν συνολικά 3 δενδρύλλια κάνναβης, 75,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Ξάνθης και Καβάλας.  




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου