[Αρνητικά και τα 236 rapid tests στο Δροσερό]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αρνητικά είναι όλα τα αποτελέσματα στο Δροσερό, από τα τρία συνεργεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, που διενήργησαν σε τρία σημεία του οικισμού, 236 RAPID TESTS , την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

O Δήμος Ξάνθης, ευχαριστεί από καρδιάς  όλους τους υπέροχους πολίτες του οικισμού για την άψογη συνεργασία τους.

Πολλές ευχαριστίες στον ΕΟΔΥ, το προσωπικό των συνεργείων και τον τον προϊστάμενο  της Διεύθυνσης Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ, κ. Σπύρο Σαπουνά για την άμεση ανταπόκριση και αποστολή των rapid tests  στην Ξάνθη, καθώς και τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας που κινείτε αστραπιαία στην αντιμετώπιση των ζητημάτων.

H συμβολή των ανθρώπων του Κέντρου Κοινωνικής προστασίας και του Δήμου Ξάνθης ήταν σημαντική για την όλη διαδικασία που απέδειξε για μια ακόμη φορά την υψηλή αίσθηση ευθύνης των υπαλλήλων των νομικών προσώπων και   των   υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης.

Στην όλη προσπάθεια συνέβαλαν καθοριστικά οι εκπαιδευτικοί των σχολείων του οικισμού, το περιφερειακό τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού  Ερυθρού  Σταυρού, οι γυναίκες και οι άντρες της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης που μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Πασχάλη Γιώρη,  ήταν στο τόπο,  σε όλη τη διάρκεια των δειγματοληψιών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χασάν Ογλού Φερτούν και κ. Φάνης Παπαδάκης προσέφεραν  αποτελεσματική βοήθεια στην  ευαισθητοποίηση ανθρώπων του οικισμού για την αναγκαιότητα διενέργειας των tests.

O Δήμος Ξάνθης όλους τους ευχαριστεί θερμά. Ο εθελοντισμός, η συνεργασία και η συλλογική δουλειά,  φέρνει πάντα ανεκτίμητα αποτελέσματα.

Ο Δήμος Ξάνθης συνεχίζει να βρίσκεται με σοβαρότητα και άμεσα αντανακλαστικά, δίπλα στους πολίτες, κάθε στιγμή.
  • Συνεχίζουμε.
  • Δεν εφησυχάζουμε.
  • Τηρούμε όλα τα μέτρα.
  • Μένουμε αισιόδοξοι και  ασφαλείς.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου