[Τρία αντικείμενα που μπορείτε να καθαρίσετε με το καθαριστικό φούρνου]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το «μαγικό» καθαριστικό φούρνου δεν είναι μόνο αποτελεσματικό με τον φούρνο, αλλά και με άλλα αντικείμενα μέσα στο σπίτι, που δεν είχατε φανταστεί ποτέ ότι μπορούν να λάμψουν με αυτό.
Δείτε ποια είναι αυτά και διευκολύνετε την καθημερινότητά σας και την ρουτίνα καθαριότητας του σπιτιού σας.

Εργαλεία styling μαλλιών
Για να καθαρίσετε την πρέσα με την οποία ισιώνετε τα μαλλιά σας δοκιμάστε λίγο καθαριστικό φούρνου και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα. Αφήστε το καθαριστικό να δράσει για μία ώρα στις πλάκες της πρέσας, σκουπίστε με ένα υγρό πανί και στη συνέχεια περάστε τες μία φορά με ένα στεγνό. Για να ξαναχρησιμοποιήσετε την πρέσα βεβαιωθείτε ότι έχει στεγνώσει εντελώς.

Σίδερο ρούχων
Μια αποτελεσματική μέθοδος για να απομακρύνετε από την πλάκα του σίδερου ρούχων την συσσωρευμένη βρώμα είναι να την ψεκάσετε με το καθαριστικό του φούρνου. Ψεκάστε, λοιπόν, με μια μικρή ποσότητα και αφήστε το υγρό να «καθίσει» για δέκα λεπτά. Ξεπλύνετε με ένα πανί και καθαρίστε τις τρύπες του σίδερου με ένα υγρό βαμβάκι. Για να βεβαιωθείτε ότι έχει απομακρυνθεί όλο το καθαριστικό ξεκινήστε το σιδέρωμα με ένα παλιό μπλουζάκι.

Τηγάνια
Οι λεκέδες από τα μαντεμένια τηγάνια απομακρύνονται αποτελεσματικά με λίγο καθαριστικό φούρνου. Ψεκάστε ολόκληρη την εσωτερική επιφάνειά του και τοποθετήστε το τηγάνι σε μια σφραγισμένη, πλαστική σακούλα για ένα βράδυ. Την επομένη, τρίψτε το καθαριστικό με μια βούρτσα και ξεπλύνετε με σαπούνι πιάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου