[Ο Μπίλ Πάπας σήμερα στη Ξάνθη! Θα έχει τις πρώτες επαφές του και θα επιθεωρήσει το γήπεδο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Επιτέλους. Στη Ξάνθη αναμένεται σήμερα το ο Ελληνοαυστραλός Μπίλ Πάπας (αριστερά) που είναι πλέον το νέο αφεντικό της ομάδας και κατά πάσα πιθανότητα θα συνοδεύεται και απο τον Αυστραλό προπονητή του Άντονι Πόποβιτς (δεξιά).

Αποκλειστικές πληροφορίες του "Μ" αναφέρουν ότι ο μάνατζερ Ανέστης Τσετινές που τον εκπροσωπεί, επρόκειτο σήμερα να παραθέσει δείπνο για τους δημοσιογράφους, το οποίο ωστόσο ανέλαβε όταν ενημερώθηκε ότι ο Μπίλ Πάπας έρχεται –επιτέλους-στη Ξάνθη και θα πάει στο αεροδρόμιο για να τον παραλάβει.

Σ'ύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μπιλ Πάπας θα έχει στη Ξάνθη και τις πρώτες επαφές του με το προσωπικό της ομάδας, διάφορους παράγοντες αλλά και μέλη της πρώτην διοίκησης (Πιαλόγλου, Επιτρόπου κλπ), ενώ θα επιθεωρήσει και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου των Πηγαδίων. Πάντως είναι άγνωστο αν το νέο αφεντικό της ομάδας διανυκτερεύσει στη Ξάνθη και μάλιστα στο Le chalet που προς το παρόν παραμένει επίσης σε κατάσταση "εγκατάλειψης"



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου