[Δήμαρχος Ξάνθης: Εμείς σαν δήμος είμαστε έτοιμοι, ας απαντήσει το Υπουργείο]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Με αφορμή το εξώδικο 17 συμπολιτών μας, γονιών νηπίων όπου ζητούν από τον δήμαρχο Ξάνθης Μ. Τσέπελη ευθύνες για το αλαλούμ που παρατηρήθηκε σε ότι αφορά τις προκάτ κατασκευές όπου θα φιλοξενούσαν τα νήπια της υποχρεωτικής δίχρονης εκπαίδευσης, επικοινωνήσαμε με τον δήμαρχο Ξάνθης Μ. Τσέπελη ο οποίος ανέφερε ότι οι ευθύνες είναι του υπουργείου και όχι του δήμου.

Ο δήμος Ξάνθης, ανέφερε, σε ότι αφορούσε το δικό του κομμάτι ως, προς τις υποδομές είναι έτοιμος. Το ερώτημα είναι αν θα μπορούσε ο δήμος Ξάνθης να πιέσει λίγο περισσότερο το υπουργείο για να είναι όλα έτοιμα ούτως ώστε οι νέες εγκαταστάσεις έστω και προκάτ να υποδεχθούν τα Ξανθιωτόπουλα χωρίς ταλαιπωρία.

Αν αυτό σημαίνει ότι ο δήμος θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας τα προκάτ του υπουργείου ούτε αυτό το γνωρίζουμε.

Εκτιμούμε ότι ο δήμος Ξάνθης θα πρέπει να μπει στην διαδικασία να αξιοποιήσει κάποιο από τα ακίνητά του, να τα μετατρέψει σε νηπιαγωγεία για να μπορέσουν να φιλοξενήσουν την δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση σε μόνιμη βάση και με εκείνες τις συνθήκες που θα εξασφάλιζαν την υγεία και την προσαρμογή τους στον σχολικό βίο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου