[Έξω απο τα δόντια τα είπε ο Στέργιος Γιαλάογλου στους..."ψευτόμαγκες" αμφισβητίες όπως ο... Κουμουτσάκος!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ: . Σκίσαμε μνημόνια, εξαφανίζουμε κορωνοϊούς... αλλά όταν ο Covid 19 χτυπήσει τη δική μας πόρτα, θα δείξουμε τον... απέναντι!

Συνυπογράφω την ανάρτηση που έκανε στο fb ο γνωστός δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου χωρίς κανένα απολύτως σχόλιο:

«Stergios Gialaoglou: Μπαίνοντας στην πόλη, μπροστά μου ένας φαλακρός κύριος οδηγεί μία μεγάλη βέσπα. Δεν φορά κράνος και μιλά στο κινητό, κρατώντας το τιμόνι με το ένα χέρι. Δεν βλέπει γύρω, πίσω του, δεν ακούει, είναι ασφαλής γιατί προσέχω εγώ που είμαι πίσω του. Στο καφέ κάτω από το γραφείο μου δέκα παιδιά γυμνασίου κάθονται σ'ένα τραπέζι και βγαίνουν σέλφυ κεφάλι με κεφάλι, χωρίς συναίσθηση της κατάστασης. Ενας ανεκδιήγητος Υπουργός μεταλαμβάνει χωρίς καμία προφύλαξη με ιερείς χωρίς μάσκα και στην συνέχεια δικαιολογείται υποδεικνύοντας μας να τηρούμε τα μέτρα, χωρίς να κοιτάμε τον ίδιο. 

Το κίνημα των παραζαλισμένων, αρνητών του κορωνοϊού και της μάσκας ανάμικτο με υπερεκτιμημένους κρυφοαμφισβητίες σαν τον Κουμουτσάκο, εξαπλώνεται επικίνδυνα. Γονείς δέρνουν εκπαιδευτικούς, χαζοχαρούμενα παιδάκια κάνουν καταλήψεις για την μάσκα, σε πλήρη αναντιστοιχία με την αύξηση των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων. Κρατήσαμε την αναπνοή μας για τρείς μήνες τον Μάρτιο, εξαντλώντας την σοβαρότητα μας και τώρα ζητάμε ανακούφιση στην φαντασίωση μιας εύθραυστης ευημερίας ως αντίσταση σε κάποιους που δήθεν μας στερούν την ελευθερία. Ενας κυκλώνας ηλιθιότητας εξαπλώνεται στην χώρα, την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται και οι ΜΕΘ γεμίζουν. 

Οδεύουμε στα 1000 κρούσματα ημερησίως και στο ψυχολογικό όριο των 100 διασωληνωμένων και αισθάνομαι ότι δεν μας καίγεται καρφί. Τα ΜΜΕ τώρα που δεν πέφτει η κρατική επιχορήγηση δίνουν βήμα στους αρνητές του κορωνοϊού και έχουν άλλες προτεραιότητες. Ας συνεχίσουμε ότι κάνουμε. Σκίσαμε μνημόνια, εξαφανίζουμε κορωνοϊούς, με τον ίδιο τρόπο όταν θα χτυπήσει την δικιά μας πόρτα ο covid 19, θα στρίψουμε 180 μοίρες και θα δείξουμε τον απέναντι ως υπαίτιο, θα αρνηθούμε και πάλι να παραδεχτούμε ότι πηδήξαμε από τον πέμπτο όροφο γιατί πιστεύαμε ότι δεν θα γκρεμοτσακιστούμε. Θα μας μείνουν ενθύμιο τα βίντεο του Βόβολη και του Ιωαννιδη και οι υπεύθυνες δηλώσεις για την ποινική ευθύνη των αρμοδίων».
(σ.σ. Χωρίς σχόλιο... Αλλά όταν οι πρώτοι που πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα και αναφέρομαι στους περισσότερους Δημάρχους, αντιδημάρχους κλπ είναι συνεχώς.... ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ... τότε οι απλοί πολίτες πώς να πειστούν και να...πειθαρχήσουν;)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου