Ενας χρόνος…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Με δύναμη για το αύριο, σαν σήμερα, έναν χρόνο πριν, αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου Ξάνθης, μετά την ισχυρή εντολή που όλοι εσείς μας δώσατε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
Στο διάστημα αυτό ενεργοποιήσαμε κάθε δημιουργική κίνηση πολιτών, που από την πρώτη ημέρα έως και σήμερα στέκεται δίπλα στη διοίκηση του Δήμου Ξάνθης και προσφέρει με επισημάνσεις, ιδέες και προτάσεις, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, στην Ξάνθη και τους οικισμούς της.

Σας ευχαριστούμε που δεν εφησυχάζετε, σας ευχαριστούμε όλους για το ενεργό και έντονο ενδιαφέρον σας για τον τόπο, τους οικισμούς, τις γειτονιές μας, για την κοινωνία και τους ανθρώπους της, για τις υποδομές και τις δράσεις που εξελίσσονται και ενθαρρύνουμε έναν έναν προσωπικά τους πολίτες, να συνεχίσουν να μας δείχνουν τον δρόμο που επιθυμούν να βαδίσουμε, για να κάνουμε όλοι μαζί, το καλύτερο για τον τόπο μας.

Πολιτικό προσωπικό, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη, συνεργάτες και Υπηρεσιακοί παράγοντες, στέκονται αρωγοί και συνοδοιπόροι στο έργο του Δήμου μας, χωρίς να βάζουν σε χρόνο και κόπο όρια, με δημιουργικό πνεύμα ισορροπημένης συνεργασίας και συνεννόησης, με απόλυτη προτεραιότητα στον Άνθρωπο.

Οι υπέροχοι εθελοντές της Ξάνθης, που συνεχώς αυξάνονται μέσα από συλλογικότητες και προσωπικές προσφορές, τους οποίους ευχαριστούμε με τον πιο εγκάρδιο τρόπο, μας έχουν δώσει, με την θετική τους σκέψη, την ενέργεια και τη δοτικότητα τους, το μεγάλο πλεονέκτημα να αντιμετωπίζουμε με περισσή δύναμη και διακριτικότητα τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, σε πλήθος δράσεων, σε πλήθος εξατομικευμένων ενεργειών.

Στον έναν αυτό χρόνο αντιμετωπίσαμε απρόβλεπτες κρίσεις, πρωτόγνωρες καταστάσεις, δυσχέρειες που όρθωναν έντονες δυσκολίες στο έργο μας.

Η ανταπόκρισή μας σε όλα αυτά χαρακτηρίστηκε από στόχευση και ψυχραιμία, με προοπτική να βλέπουμε πάντα ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, με πολιτικές που να εξυπηρετούν στο έπακρο το σύνολο των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, ενεργοποιώντας όλο το έμψυχο υλικό του Δήμου Ξάνθης και όλες τις τεχνολογικά προηγμένες δυνατότητες της σύγχρονης εποχής που εξασφαλίσαμε, για το δημόσιο συμφέρον.

Περάσαμε, με τη δική σας συνδρομή και υποστήριξη, στενά και δύσβατα μονοπάτια, με επιτυχία. Συνεχίζουμε μαζί σας, εργαζόμενοι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, να σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπου μας, να κάνουμε πράξεις τις επιθυμίες σας.

Συνεργαζόμαστε στενά και διεκδικούμε ισχυρά από την κρατική μηχανή, την υποστήριξη της περιοχής μας, απλώνουμε γέφυρες συνεργασίας και επικοινωνίας με τους Δήμους της περιοχής μας , με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με δομές και συλλογικότητες, για την από κοινού προώθηση ζητημάτων, που αφορούν όλους μας.

Είναι βέβαιο ότι έχουμε μπροστά μας ακόμη αρκετές δυσκολίες. Θα συνεχίζουμε να τις αντιμετωπίζουμε με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, με υπομονή και επιμονή, με έργα και όχι λόγια, με πράξη και όχι θεωρία.

Κάποια έργα και παρεμβάσεις καθυστέρησαν εξαιτίας των δεδομένων συνθηκών, που ανέτρεψαν όλες τις διαδικασίες προγραμματισμού, χρονοδιαγραμμάτων και εξέλιξης.

Αγωνιούμε, όπως και εσείς, για την υπερπήδηση των εμποδίων και την επιστροφή σε μια «κανονικότητα» που να ομαλοποιήσει τις διαδικασίες και τις προτεραιότητες.

Να είστε βέβαιοι ότι εργαζόμαστε σκληρά και αθόρυβα για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, στο συντομότερο χρόνο. Με αισιοδοξία, δουλειά και χαμόγελο, βάζουμε στην άκρη τις όποιες απογοητεύσεις και συνεχίζουμε ενωμένοι, εσείς και εμείς, για αυτό που τόσο πολύ ποθούμε. Να αντικρίζουμε την Ξάνθη μας, από άκρη σε άκρη, σε όλους τους τομείς, με υπερηφάνεια και ικανοποίηση.

Το προσκλητήριο της συστράτευσης είναι πάντα ανοικτό για όλους όσους νοιάζονται, με ουσιαστικό τρόπο για το καλό του συνόλου, όπως συνεχίζει να είναι ανοικτή και πέρα ως πέρα ειλικρινής η διάθεσή μας για συναινέσεις και αξιοποίηση κάθε δημιουργικής ιδέας, κάθε δημιουργικής φωνής για τον τόπο.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί.
Έτσι όπως ξεκινήσαμε.
Όλοι εσείς είστε η δύναμή μας, για το αύριο της Ξάνθης μας.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Μανώλης Χρ. Τσέπελης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου