[Το κόλπο με το ανδρικό προϊόν που θα κάνει τον καθρέφτη σας να λάμπει]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Για αστραφτερούς και λαμπερούς καθρέφτες που θα σας κάνουν να φαίνεστε ότι λάμπετε πάντα τα πράγματα είναι απλά. Πρέπει να είναι καθαροί. Και για να το επιτύχετε αυτό υπάρχουν διάφοροι τρόποι.

Μπορείτε να τους καθαρίσετε με το ειδικό υγρό και λίγο χαρτί κουζίνας, με λίγο νερό και ένα πανάκι με μικροΐνες, με υγρό σαπούνι και ένα σφουγγάρι τρίβοντας την επιφάνεια και σκουπίζοντας στη συνέχεια με στεγνό πανί.

Αυτές οι μέθοδοι είναι γνωστές σε όλους εδώ και καιρό. Για πιο λαμπερά, ωστόσο, αποτελέσματα στην περίπτωση που οι καθρέφτες σας έχουν πιάσει παραπάνω από την… επιτρεπτή βρωμιά το έξυπνο κόλπο που ακολουθεί παρακάτω θα σας κάνει να εκπλαγείτε ευχάριστα.

Το ανδρικό προϊόν, λοιπόν, που θα σας βοηθήσει να διώξετε μακριά την βρωμιά από τον καθρέφτη σας, κάνοντάς τον πιο αστραφτερό, δεν είναι άλλο από τον αφρό ξυρίσματος, που όλοι έχετε στο σπίτι.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απλώσετε μια στρώση από τον αφρό στην επιφάνεια του καθρέφτη σας και στην συνέχεια να την καθαρίσετε με ένα πανάκι. Δεν θα πιστεύετε στα λαμπερά αποτελέσματα που θα αντικρίσετε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου