[Ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών ζητά την συνδρομή σας – Οι ανάγκες σε αίμα τον Αύγουστο είναι μεγάλες]

Δεν υπάρχουν σχόλια
Καλοκαιρινές Εθελοντικές Αιμοδοσίες αυτό το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Αυγούστου 2020 σε χωριά του Δήμου Νέστου. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ”, σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Νέας Καρυάς, Ερατεινού, Αγιάσματος και Χρυσοχωρίου και με την υποστήριξη της κινητής ομάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Γεώργιος Παπανικολάου” προσκαλούν τους εθελοντές αιμοδότες κάθε ηλικίας να προσέλθουν στις αιμοδοσίες αυτές. Αιμοδοσίες που διοργανώνονται προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες Αυγουστιάτικες ανάγκες σε αίμα.

Φέτος βιώνουμε ένα πολύ δύσκολο Καλοκαίρι από όλες τις πλευρές στην περιοχή μας. Από πλευράς υγείας..κορονοιός, ιός Δυτικού Νείλου, ψυχολογία στα τάρταρα. Ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσοι είμαστε υγιείς όμως , όλους αυτούς που χρειάζονται το αίμα μας για να ζήσουν αξιοπρεπώς και με ποιότητα ζωής. Ηλικιωμένοι, πολυμεταγγιζόμενοι, έκτακτες εγχειρήσεις είναι περιστατικά που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Μπορούμε να τα βοηθήσουμε. 

Απλώς θέλει να προσφέρουμε λίγη καλή διάθεση, ένα μέρος από την αγάπη μας, λίγα λεπτά από το χρόνο μας, και μια μικρή ποσότητα από το αίμα μας. Από εμάς που είμαστε υγιείς και για όσο θα είμαστε υγιείς. Κάποια στιγμή ίσως και εμείς ή αγαπημένα μας πρόσωπα να βρεθούν στην ίδια θέση και κατάσταση. 

Σας θερμοπαρακαλούμε λοιπόν και σας περιμένουμε στις κατά τόπους αιμοδοσίες που απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου