[ΟΧΙ Χαρδαλιά στον Δήμαρχο Τσέπελη για τις Γιορτές Π. Πόλης, ματαιώνονται για του....χρόνου!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Διαβάστε όλη την επιστολή ντοκουμέντο του Χαρδαλιά στο Δήμο Ξάνθης με ημερομηνία 29 Ιουλίου 2020!

Με ένα "δακρύβρεχτο" δελτίο τύπου και αφού ο ίδιος με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη πίεσαν σε κάθε επίπεδο προκειμένου να γίνουν οι φετινές γιορτές Π. Πόλης για να μπορέσουν μέσα απο τις απευθείας αναθέσεις τους να ικανοποιήσουν τους "ένθερμους" οπαδούς τους -ήδη μάλιστα είχαν ενημερώσει και φιλικούς τους συλλόγους οι οποίοι έκλεισαν τα "καλλιτεχνικά" τους προγράμματα- ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ανακοίνωσε και επίσημα μετά το ΟΧΙ του Χαρδαλιά την οριστική ματαίωσή τους!!!

Δείτε αναλυτικά όλη την επιστολή του Χαρδαλιά στο Δήμο Ξάνθης:ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ!!!
Ο Δήμος Ξάνθης με συνεχείς επικοινωνίες, θεσμικής συνεργασίας, με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, διερεύνησε ένα πλαίσιο ενεργοποίησης πρωτοκόλλων, που με ασφάλεια θα μπορούσαν να διασφαλίσουν την πραγματοποίηση του θεσμού «Γιορτές Παλιάς Πόλης» .

Μετά από την πλήρη και την αναλυτική αξιολόγηση των στοιχείων και δεδομένων για τη διοργάνωση του θεσμού «Γιορτές Παλιάς Πόλης» στην Ξάνθη, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες υγειονομικές συνθήκες στη χώρα και τα ισχύοντα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, προκύπτει ότι, δεν είναι δυνατή η υψηλή υποστήριξη της ασφάλειας των πολιτών μας .

Ο Δήμος Ξάνθης με υψηλό αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει την ματαίωση των Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης για λόγους δημοσίου συμφέροντος, καθώς η μεγάλη αυτή διοργάνωση συγκεντρώνει χιλιάδες Ξανθιώτες και επισκέπτες από όλη τη χώρα και δημιουργεί συνθήκες συνωστισμού και συγχρωτισμού χωρίς να είναι δυνατή η διασφάλιση της τήρησης του βασικού μέτρου πρόληψης, της κοινωνικής απόστασης.

Με βάση την εικόνα της εξέλιξης της πανδημίας διεθνώς και τις επιστημονικές εκτιμήσεις για το επόμενο διάστημα, επιβάλλεται να λαμβάνονται αποφάσεις δυσάρεστες για όλους μας, αλλά επιβεβλημένες από τις συνθήκες, θέτοντας την ανθρώπινη ζωή πάντοτε πάνω από όλα.
Υγιείς και δυνατοί, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τις «Γιορτές Παλιάς Πόλης» στην Ξάνθη για τον Σεπτέμβριο του 2021 και είναι βέβαιο ότι όλοι εσείς με συσσωρευμένη θετική ενέργεια και αισιοδοξία, θα μας δώσετε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε όλοι μαζί, τη μεγαλύτερη Γιορτή της Ξάνθης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου