[Καραγεωργίου: «Θέλουν να υποβιβάσουν την Ξάνθη»]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πυρ και μανία εμφανίστηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Νίκος Καραγεωργίου τονίζοντας ότι ντρέπεται που βρίσκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι γίνεται μια προσπάθεια να υποβιβασθεί μια ιστορική ομάδα ενώ ζήτησε να μάθει για ποιο λόγο οι βαθμοί έχουν επιστραφεί στον ΠΑΟΚ και όχι στην ΞΑΝΘΗ.
Επιπλέον, έκανε επίθεση σε Σούπερ Λιγκ και Ομοσπονδία τονίζοντας ότι δεν μπορεί να μην θέλουν να βοηθήσουν μια ιστορική ομάδα και να σφυρίζουν αδιάφορα.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για την περσινή σεζόν: «Όλη η χρονιά για την Ξάνθη ήταν δύσκολη. Υπήρξαν δυσκολίες καθημερινές και δικαστικές που δεν αφορούσαν το αγωνιστικό κομμάτι αλλά δημιουργούσαν ψυχολογικό βάρος στους παίκτες».

Για το παιχνίδι μπαράζ: «Ένα από τα πολλά τραγικά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο είναι και αυτό. Θα παίξουμε δύο παιχνίδια με τις δυσκολίες τις δικές μας και των άλλων. Εμείς έχουμε ομάδα με παίκτες από Κ19 και Κ17 και ο Απόλλων έρχεται από μια μεγάλη αποχή».

Για τους παίκτες της Ξάνθης: «Έχω τον Φασίδη και τον Μπέντο. Οι υπόλοιποι είναι τα μισά της Κ19 και της Κ17. Έχω 17 παίκτες με δύο τραυματίες».

Για τους νέους παίκτες της Ξάνθης: «Είναι η πιο δύσκολη αποστολή τόσο για τα παιδιά όσο και για εμάς. Ένα βάρος ρίχνουμε στο ψυχολογικό κομμάτι και το άλλο στην προπόνηση. Οι αθλητές αυτοί είναι δύσκολο να ανταποκριθούν. Δίνουμε μεγάλο βάρος κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Όλα τα παιδιά είναι δεδομένο ότι έχουν βάρος και πίεση και καλούνται να σηκώσουν το βάρος μιας ομάδας που την κυνηγά όλη η Ελλάδα και θέλει να τη στείλει σε άλλη κατηγορία. Μια κατηγορία που δεν της αρμόζει».

Για τις δικαστικές διαμάχες της Ξάνθης: «Αυτά που αποφάσισαν οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ είναι πρωτόγνωρα. Για προσωπικούς λόγους κάποιοι θέλουν να υποβιβάσουν μια ιστορική ομάδα που εκφράζει και μια ευαίσθητη περιοχή. Εάν ήμουν στη θέση τους θα ντρεπόμουν. Είναι σε πολύ λάθος δρόμο και πρέπει να δουν τα πράγματα διαφορετικά».

Για τις ευθύνες της Ομοσπονδίας: «Από την ομοσπονδία θα πρέπει να φύγουν όλοι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όλοι είναι για προσωπικό όφελος εκεί και δεν υπάρχει κανένας να βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο θα αλλάξει μόνο εάν βασιστούμε στα παιδιά που μας έβγαλαν στους δρόμους».

Για την κατάσταση στην Ξάνθη: «Από τη στιγμή που είμαι στην Ξάνθη μου δημιουργούν πρόβλημα τρίτοι. Είναι τραγικά όλα αυτά. Δεν έχουμε δύναμη να ακουστούμε. Σε όλα τα πλέι άουτ σε κάθε παιχνίδι είχαμε πρόβλημα. Αναγκαζόμασταν να παρακαλάμε τους ξένους να παίξουν αλλά εκείνοι έλεγαν δεν θα έρθουμε να παίξουμε. Δεν έπρεπε η Ξάνθη να παίξει μπαράζ. Έχει άλλους 12 βαθμούς. Για την ίδια υπόθεση μια ομάδα τους έχει πάρει πίσω τους βαθμούς και η άλλη πάει να παίξει μπαράζ. Μα Δικάστε. Περιμένουμε να δικάσουν. Εάν μας δικάσουν τον Οκτωβριο τι να τους κάνουμε τόσο τους βαθμούς; Είναι δυνατόν; Κάθε μέρα ψάχνουν να βρουν κάτι για να υποβιβάσουν μια ιστορική ομάδα».

Για την ευθύνη της διοίκησης της ΕΠΟ: «Αυτή είναι η αρχή. Βεβαίως και έχει. Ντρέπομαι και στεναχωριέμαι. Όταν ανέλαβε τα ηνία είπαμε ότι θα βοηθήσουν το ποδόσφαιρο. Έτσι, το βοηθούν το ποδόσφαιρο; Είναι δυνατόν να μη βοηθάς μια ομάδα και να σφυρίζεις αδιάφορα; Φύγατε οι δικαστές και δεν θέλετε να δικάσετε δώστε μας πίσω τους βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ γιατί πήρε τους βαθμούς; Για άλλη υπόθεση; Ντρέπομαι που λέω ότι βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο 40 χρόνια. Δεν θα ξαναπήγαινα στο γήπεδο εάν δεν ήταν το επάγγελμα μου. Ακούσατε κάτι από όλα αυτά που είπα να είναι ψέμα; Γιατί σφυρίζουν αδιάφορα; Τρελάθηκαν οι άνθρωποι; Κάνουν ότι θέλουν».

Για τον έχει επαφή με τον Πανόπουλο: «Ο κ. Πανόπουλος μπορεί να έρθει σήμερα ή αύριο να βοηθήσει και να εμψυχώσει τα μικρά παιδιά. Δεν έχω επαφή ακόμη μαζί του. Η ενημέρωση που έχω είναι ότι θα είναι εδώ. Δεν ξέρω εάν η παρουσία του θα βοηθήσει αλλά σκέφτομαι ότι τα μικρά παιδιά μήπως αγχωθούν περισσότερο εάν τον δουν. Φυσικά, η ομάδα είναι δική του και εκείνος θα κάνει ό,τι θέλει».

Για το ποιος ευθύνεται: «Αυτή η διαμάχη ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού έχει δημιουργήσει την όλη αυτή η υπόθεση. ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχασαν τον προσανατολισμό τους από τη στιγμή που βγήκε στο φως η υπόθεση αυτή. Η Ξάνθη πήγαινε για πλέι οφ. Ακόμη και ο ΠΑΟΚ εκεί που ήταν αήττητος και προχωρούσε μια χαρά, έμεινε 20 βαθμούς πίσω. Αντί να ασχολούμαστε με τον επόμενο αντίπαλο ασχολούμασταν με άλλα πράγματα. Όταν όλη την εβδομάδα ασχολείσαι με κάτι άλλο πώς να είσαι σούπερ την Κυριακή;».

Metropolis 95.5


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου