[Τι συνέβη στην Γλαύκη; …Αδίστακτη προπαγάνδα σε βάρος της Ελλάδας από πληρωμένους εγκάθετους της Τουρκίας με τη στήριξη και του Δήμαρχου Μύκης!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο "κολλητός" του Τσέπελη και αγαπημένο παιδί του Θεοδωρικάκου με τις απευθείας αναθέσεις στο Δήμο Μύκης Ντελή Ριτβάν, ξεσπάθωσε και πάλι κατά της χώρας μας με νέες ανθελληνικής δηλώσεις!


ΑΠΌΚΑΛΥΨΗ. Πως "στήθηκε" απο τους πληρωμένους εγκάθετους του Τουρκικού Προξενείου ένα "επεισόδιο" που....ποτέ δεν έγινε στη Γλαύκη!

Πολύς ντόρος και θόρυβος για ένα στην ουσία ανύπαρκτο γεγονός και φυσικά μονταρισμένες φωτογραφίες, συνθέτουν το παζλ της πρωτοφανούς εκστρατείας της Τουρκίας σε βάρος των Ελλήνων Μουσουλμάνων Πομάκων της Ορεινής περιοχής.

Αναλυτικότερα: Πριν μερικές ημέρες εν μέσω ελληνοτουρκικής έντασης και κρίσης μια μειονοτική εφημερίδα της Θράκης-ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ φερέφωνο του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, δημοσίευσε στο διαδίκτυο κάποιες ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ "φωτογραφίες" από... «άσκηση» την οποία πραγματοποίησε μια μικρή ομάδα στρατιωτών στο Ελληνικό πομακοχώρι Γλαύκης στα ορεινά της Ξάνθης, Στον γνωστό δηλαδή οικισμό που είχαν προκαλέσει θλιβερά επεισόδια και πάλι οι ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ της Άγκυρας και κηδεία του 19χρονου Έλληνα στρατιώτη με πρωταγωνιστές τον Ιμάμη της Γλαύκης και τον Ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ. Δηλαδή τα ΙΔΙΑ πρόσωπα που και σήμερα εμπλέκονται πίσω απο την ίδια προπαγάνδα!

Όπως αποδείχθηκε φυσικά επρόκειτο για μια μικρή ομάδα στρατιωτών που υπηρετούν στο πολύ κοντινό στρατόπεδο του Οικισμού της Γλαύκης. Φυσικά το δημοσίευμα της Τουρκόφωνης εφημερίδας ήταν "βαλτό" και κατασκευάστηκε εξ΄ολοκλήρου απο το Τουρκικό Προξενείο, ενώ το θέμα το «σήκωσαν» και έφτασε να ασχολούνται με το «θέμα» τόσο Μ.Μ.Ε. της Τουρκίας όσο και ο ίδιος ο Ερντογάν που λειτουργεί πλέον καθαρά ως "δικτάτορας"!!!

Το ωραίο της όλης ιστορίας; Πρωταγωνιστής σε αυτήν την Ανθελληνική προπαγάνδα σε βάρος της Ελλάδας είναι ο "κολλητός" του κυρίου Τσέπελη Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ριτβάν, "αγαπημένο" παιδί μάλιστα του Υπουργού Εσωτερικών κ.Θεοδωρικάκου!!!!!
Φυσικά οι πρώτοι που αντέδρασαν ήταν οι ίδιοι οι κάτοικοι και χαρακτηριστική ήταν και φυσικά και η δήλωση του Πομάου Κατοίκου της Γλαύκης Ορχάν Αζήζ που δήλωσε τα παρακάτω:

«Όσα γράφονται περί τρομοκράτησης των κατοίκων της Γλαύκης και περί πρόκλησης φόβου και ανησυχίας για την ασφάλειά τους είναι fakenews. Επρόκειτο για μια συνηθισμένη άσκηση των καταδρομέων της μονάδας της Γλαύκης. Οι κάτοικοι στο χωριό είμαστε εξοικειωμένοι με την παρουσία των στρατιωτών, τους βλέπουμε συχνά και μας προκαλούν αίσθημα ασφάλειας. Είμαι σίγουρος ότι η πλειονότητα των κατοίκων ούτε αντιλήφθηκε την παρουσία τους προχθές, ενώ όσοι ήταν παρόντες παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον την άσκηση. Φτάσαμε σε σημείο να ακούσουμε το εξωφρενικό περί ρίψης πυροβολισμών στα νεκροταφεία! Είναι ντροπή να διαδίδονται τέτοια ψεύδη από έλληνες πολίτες σε μια στιγμή έντασης στην Ανατ. Μεσόγειο, τα οποία εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων.

Δεν αποκλείω όλο το περιστατικό να ήταν στημένο από γνωστούς καλοθελητές για να προκληθούν εντυπώσεις και διχόνοια μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων. Κανείς μας δεν ξεχνά, εξάλλου, την κοινωνική προσφορά και το έργο του Δ’ Σώματος Στρατού στην ορεινή Ξάνθη, ιδίως στα σχολεία μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου