[ΤΟ DEB ΤΗΣ ΤΣΙΓΔΕΜ, «ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ» ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Απίστευτη η κυρία Τσιγδέμ Ασάφογλου, Πρόεδρος του Τουρκικού κόμματος DEB αφού –εμφανώς με εντολές του Τουρκικού Προξενείου-υποβαθμίζει πλήρως την ύπαρξη και παρουσία των τριών μειονοτικών βουλευτών της Θράκης (Μπαράν Μπουρχάν και Αχμέτ Ιλχάν του Κινάλ και Χουσεϊν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ), υποκαθιστώντας ρόλους..! Επιχειρώντας για μια ακόμη φορά να εμφανιστεί ως ο... πολιτικός παράγοντας της «Τουρκικής» μειονότητας στην Θράκη!!!
Ενώ λοιπόν η μουσουλμανική μειονότητα εκπροσωπείται από τρεις βουλευτές των ελληνικών κομμάτων στο Ελληνικό κοινοβούλιο, το DEB τι κάνει; Ζητάει ως... πολιτικό κόμμα, την ενίσχυση των Τουριστικών επιχειρήσεων της Θράκης που επλήγησαν από το κλείσιμο της... Νυμφαίας!!!
-Τέτοιος «ευτελισμός» για τους μειονοτικούς βουλευτές ποιος θα το περίμενε; Ούτε οι ίδιοι φαντάζομαι...

ΙΔΟΥ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ DEB
«Με κοινή απόφαση που υπεγράφη από τους Υπουργούς Υγείας κ. Βασίλη Κικιλιά και Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή αποφασίστηκε να κλείσει η συνοριακή πύλη Νυμφαία - Μακάζα έως τις 15 Ιουλίου. Οι πρόσφατες αποφάσεις που ελήφθησαν για την περιοχή μας, ξεχωριστά από την υπόλοιπη επικράτεια έχουν επιδεινώσει την οικονομία της περιοχής. Ως ΚΙΕΦ, δηλώνουμε στην κοινή γνώμη ότι αναμένουμε από την κυβέρνηση να λάβει αποφάσεις για την ενίσχυση της οικονομίας στην περιοχή μας, την περίοδο αυτή που οι επιχειρήσεις κλείνουν και απολύονται εργαζόμενοι. Τέλος, θα θέλαμε να δηλώσουμε επίσης ότι θα παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις από κοντά και ότι θα κάνουμε κάθε προσπάθεια προς όφελος τόσο της μειονότητας όσο και της πλειονότητας.

Κομοτηνή, 09/07/2020
ΚΙΕΦ»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου