[ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ DEB ΚΑΙ Η ΤΣΙΓΔΕΜ ΚΑΙ ΜΕ… ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Συνεχίζει να προκαλεί το γνωστό DEB και μάλιστα και με…τηλεδιασκέψεις! Όπως λοιπόν μας πληροφόρησε με δελτίο τύπου που μας έστειλε:

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, η Πρόεδρος του Κόμματος μας Τσιγδέμ Ασάφογλου πραγματοποίησε συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχε και η Προέδρος της Ελεύθερης Ευρωπαϊκής Συμμαχίας (EFA), η Lorena Lopez de Lacalle, η οποία εκπροσωπείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με 9 βουλευτές, στη τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μειονότητα στον αγροτικό τομέα. Ενημερωθήκαμε επίσης σχετικά με το οικονομικό πακέτο που θα δοθεί ως ενίσχυση απο την Ευρωπαϊκή Ένωση για να αντιμετωπιστεί η κρίση που δημιούργησε η πανδημία του Covid19. Ως ΚΙΕΦ, ζητούμε , να επωφεληθούν από τα κονδύλια και οι αγρότες από την Μειονότητα που δραστηριοποιούνται στις σημαντικές γεωργικές περιοχές της χώρας μας, τη Ροδόπη, την Ξάνθη και τον Έβρο και επίσης ενημερώνουμε το κοινό ότι παρακολουθούμε στενά την διαδικασία.

ΚΙΕΦ
-Ρόλο αναζητούν βέβαια οι άνθρωποι, αλλά αναρωτιέμαι για τη συγκεκριμένη κυρία και τους… 9 βουλευτές (;) που συμμετείχαν στην ανθελληνική αυτή τηλεδιάσκεψη. Τα οικονομικά προβλήματα που αναφέρουν λόγω του Covid-19 απασχολούν μόνο την μειονότητα ή μήπως όλη την Ελληνική κοινωνία;


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου