[ΑΙΣΧΟΣ! Απόκτησε μοριακό αναλυτή γρήγορης ανίχνευσης των κρουσμάτων COVID-19 το κέντρο υγείας Πρίνου Θάσου που δεν διαθέτει το Νοσοκομείο Ξάνθης!!!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο νέος μοριακός αναλυτής έχει τη δυνατότητα ταχύτητας διεξαγωγής άνω των 100 τεστ ανίχνευσης κάθε μέρα!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το Κέντρο Υγείας Πρίνου απέκτησε μοριακό αναλυτή για τον γρήγορο εντοπισμό κορωνοϊού που δεν έχει το Νοσοκομείο Ξάνθης και ζητούσε επιμόνως ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάθης Αναστάσιος Καραδέδος απο τον Μάρτιο 2020 σε συνεντεύξεις του στο Next tv -και όχι μόνο- προκειμένου να μην καθυστερούν στο Νοσοκομείο Ξάνθης να ρθούνε τα αποτελέσματα 2 και 3 μέρες, με αποτέλεσμα ασθενείς να "κολλάνε" τον ιό σε άλλους ασθενείς και να έχουμε έτσι και το φαινόμενο των τεσσάρων μολυσμένων κλινικών!!!

Και όλα αυτά, ενώ η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα ισχυρίζεται σε συνεντεύξεις της -τώρα! -οτι "δεν υπάρχει στην Ελλάδα και το Εξωτερικό", ενώ σε έρευνα που κάναμε εμείς, το βρήκαμε τάχιστα σε γνωστή εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων μέ έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκης και μάλιστα σε τιμή κάτω απο 30.000 ευρώ!!! Πρόκειται μάλιστα για μηχάνημα αξιόπιστο και για εταιρεία που πρόσφατα το προμήθευσε στο Ελληνικό Ινσιτούτο Παστέρ!!! (Σ.Σ. Τ αστοιχεία μας της έρευνάς μα είναι στη διάθεση κάθε αρμοδίου..)

Όταν όπως αποκάλυψαν και οι Νοσοκομειακοί γιατροί Ξάνθης στην ανακοίνωσή τους αλλά και ο Πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης Τάσος Καραδέδος! Σημειώνουμε οτι παρόμοιο μηχάνημα έχουν εγκαταστήσει μουσουλμάνοι ιδιώτες γιατροί στα....Κιμμέρια και έδιναν βεβαιώσεις στους Πομάκους της περιοχής του Εχίνου για να φύγουν στο Εξωτερικό στη τιμή των 100 ευρώ!!!Αλλά δεν διαθέτει το Νοσοκομείο Ξάνθης!!!! Μολονότι ο Νομός Ξάνθης θεωρείται ο πλέον επιβαρυμένος απο κρούσματα!!!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ΜΜΕ της Καβάλας:
Παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2020 το μηχάνημα εντοπισμού κορονοιου στο κέντρο υγείας Πρίνου της Θάσου
Στην τελετή παράδοσης το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θάσου κ Λευτέρης Κυριακίδης ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Θάσου κ Πάρης παρασχούδης ο κ. Βασίλης Τσέτογλου, Διευθυντής Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της Energean αλλά και φυσικά ο διευθυντής του κέντρου υγείας Πρίνου Θωμάς Αγγελόπουλος.
Με το συγκεκριμένο μηχάνημα θα γίνονται πιο γρήγορα οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό του κορωνοιου.

Ο Διευθυντής Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της Energean κ. Βασίλης Τσέτογλου με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου στην Θάσο κ. Θωμά Αγγελόπουλο και το νέο μοριακό αναλυτή

Ο σύγχρονος μοριακός αναλυτής που εγκαταστάθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, είναι αποτέλεσμα δωρεάς στην οποία συμμετείχαν ο Δήμος Καβάλας, ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας και η Energean, τοποθετήθηκε ήδη στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου.

Στη διάρκεια των εγκαινίων για τη λειτουργία του μηχανήματος, ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Υγείας κ. Θωμάς Αγγελόπουλος ευχαρίστησε την Energean και όλους τους δωρητές για την εξέλιξη, η οποία έρχεται σε μία ιδιαίτερα σημαντική για την Θάσο περίοδο.

Στην τελετή, στην οποία ήταν επίσης παρόντες ο Δήμαρχος Λευτέρης Κυριακίδης καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου κ. Πάρης Παρασχούδης, την Energean εκπροσώπησε ο κ. Βασίλης Τσέτογλου.

Ο νέος μοριακός αναλυτής έχει τη δυνατότητα διεξαγωγής άνω των 100 τεστ ανίχνευσης κάθε μέρα και θα χρησιμοποιηθεί στην Θάσο σε μία περίοδο κατά την οποία ανάλογα μηχανήματα είναι, λόγω μεγάλης ζήτησης, εξαιρετικά δυσεύρετα στην αγορά. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να διαγνώσει πολλών ειδών ιούς, γεγονός που καθιστά τη λειτουργία του ακόμη πιο ωφέλιμη για την τοπική κοινωνία της Καβάλας.

-Τα σχόλια για σας....Βέβαια όταν ο Νομός μας δυστυχώς διοικείται απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ πολιτικούς και διοικητικούς παράγοντες, αυτά συμβαίνουν!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου