[Ξανθιώτης ο ένας πορτοφολάς της συμμορίας]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πρόκειται για τον: (επ.) ΕΞΙΚΗΣ (ον.) Κυριάκος του Αθανασίου και της Κλεονίκης, γεν. 12-01-1945 στην Ξάνθη.


Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες (59) ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά κλοπές πορτοφολιών και τιμαλφών σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα, καθώς και βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο εμφαίνεται η μεθοδολογία δράσης των μελών της οργάνωσης (δράση σε ομάδες, δημιουργία τεχνητού συνωστισμού, αποτροπή κλεισίματος της θύρας, άμεση αποχώρηση από το σημείο της κλοπής κ.λπ.).

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής των μελών της οργάνωσης και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου