[Αγάπη για την Ξάνθη μας: Εκπροσωπούμε τα συμφέροντα των Ξανθιωτών και όχι του δημάρχου]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Με την από 24/07/2020 απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης (ΑΔΑ ΩΤΨΙΟΡ1Υ-ΡΩΘ) έγινε εν μέρει δεκτή η προσφυγή των μελών της παράταξης μας κατά της με αριθ. 48/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.

H εν λόγω προσφυγή υπήρξε αποτέλεσμα της άτοπης και εν τοις πράγμασι προσβλητικής λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής με την αποδοχή ομαδικού εκπρόθεσμου e-mail ως παρουσίας μας στη σχετική συνεδρίαση.

Σε πείσμα των όσων μας ήθελαν να συναγελαζόμαστε με το Δήμαρχο και το συνδυασμό του – αυτόν τον ίδιο το Δήμαρχο που μας στεφάνωσε με το χαρακτηρισμό «κηπουροί μισαλλοδοξίας» όταν τον ελέγξαμε για συγχρωτισμό με εξωθεσμικούς παράγοντες που βρίσκονται υπό την εποπτεία – επήρεια γνωστού διπλωματικού κέντρου (το εν λόγω κείμενο κοσμεί ακόμη και σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης: 
https://www.cityofxanthi.gr/enimerosi/nea/press/20488-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BA%CE%B7%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82) συνεχίσαμε και συνεχίζουμε να στεκόμαστε συνειδητά απέναντι σε μία Διοίκηση του Δήμου θεσμικά ακηδή. Επίσης, σε όλες τις πιέσεις και σε όσες ανυπόστατες συκοφαντίες που κατά καιρούς έχουν ειπωθεί προς τα πρόσωπα μας, εμείς απαντάμε με τις πράξεις μας, που δηλώνουν από την πρώτη στιγμή, προσήλωση στο έργο που ορκιστήκαμε να φέρουμε εις πέρας, εφαρμόζοντας με ζήλο και υπευθυνότητα τον έλεγχο στην Δημοτική αρχή, καταθέτοντας τις απόψεις μας για το αύριο της πόλης, πάντα μέσω της διαφάνειας και των νόμιμων διαδικασιών. Είμαστε παρόντες στα ζητήματα και θέματα που η πόλη έχει ανάγκη αλλά σαφώς λέμε ΟΧΙ στα κακώς κείμενα που γυρίζουν την πόλη στην ανούσια νοοτροπία του πρόσφατου και απώτερου παρελθόντος. Το ότι έχουμε φωνή και μιλάμε πρόσωπο με πρόσωπο, οφείλεται στο ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε από το παρελθόν και το παρόν μας και δεν υποθηκεύουμε πουθενά το μέλλον μας.

Με αφορμή την ανωτέρω απόφαση αισθανόμαστε δικαιωμένοι και δηλώνουμε ότι θα επιμείνουμε στην τήρηση των νόμιμων θεσμικών διαδικασιών και δεν προτιθέμεθα να μετακινηθούμε από την θέση αυτή για κανένα λόγο και χάριν κανενός ανταλλάγματος καθώς αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη που μας έχει προσδώσει η επιλογή των συνδημοτών μας στο πρόσωπο μας με την εκλογή μας.

Για το Συνδυασμό «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»
  1. Παπαχρόνης Ιωάννης
  2. Παπαδόπουλος Βασίλειος
  3. Γεωργιάδης Δημοσθένης
  4. Σπανίδης Μιχαήλ
  5. Διαφωνίδης Χαράλαμπος
  6. Τσακιρίδης Αφεντούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου