[Τρεις εκπληκτικές χρήσεις της οδοντόκρεμας]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η οδοντόκρεμα δεν είναι μόνο χρήσιμη για την διατήρηση της στοματικής υγιεινής, όπως όλοι είχαμε κατά νου. Το ξέρατε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί, επίσης, και σε μια πληθώρα άλλων οικιακών εργασιών με πραγματικά θαυματουργά αποτελέσματα;
Αυτό που πρέπει να θυμάστε πάντα, ωστόσο, είναι το ότι οι έξυπνες συμβουλές που ακολουθούν και θα διευκολύνουν κατά πολύ την καθημερινότητά σας είναι αποτελεσματικές όταν γίνεται χρήση οδοντόκρεμας σε μορφή πάστας και όχι τζελ. Η διαφορά είναι πολύ σημαντική και εμφανής στο αποτέλεσμα.

Καθαρίζει τους προβολείς του αυτοκινήτου
Για να κάνετε τους προβολείς του αυτοκινήτου σας του… κουτιού δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε λίγη οδοντόκρεμα και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα. Ρίξτε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα στεγνό και καθαρό πανί και τρίψτε τους προβολείς ελαφριά και κυκλικά.

Η οδοντόκρεμα θα αφαιρέσει την βρωμιά από πάνω τους και θα τους κάνει να φαίνονται σαν ολοκοκαίνουργιοι. Μόλις τελειώσετε απομακρύνετε την οδοντόκρεμα με ένα στεγνό πανί.

Αφαιρεί λεκέδες από μαρκαδόρους
Οι λεκέδες που προκαλούνται από μαρκαδόρους μπορεί να αποτελούν βραχνά, ωστόσο λίγη οδοντόκρεμα είναι αρκετή για να σας βοηθήσει να τους εξαφανίσετε.

Απλώστε λίγη οδοντόκρεμα στο επίμαχο σημάδι και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να τρίψετε την πάστα στο λεκέ.

Ξεπλύνετε το πανί και απομακρύνετε την οδοντόκρεμα για να δείτε ότι ο λεκές έχει εξαφανιστεί. Το συγκεκριμένο τρικ είναι αποτελεσματικό σε επιφάνειες από ξύλο, σε τοίχους και πατώματα.

Απομακρύνει την κιτρινίλα από τα νύχια
Το συνεχές μανικιούρ προκαλεί στα νύχια μία κιτρινίλα, η οποία για να εξαφανιστεί πρέπει να περιμένετε πολύ καιρό μέχρι να μεγαλώσει το νύχι σας.

Με την οδοντόκρεμα μπορείτε να επισπεύσετε την διαδικασία επαναφοράς του φυσικού χρώματος του νυχιού σας πολύ εύκολα.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε μία σταγόνα οδοντόκρεμας στα νύχια σας και να κάνετε απολέπιση τρίβοντας με μία οδοντόβουρτσα.

Στην συνέχεια πλύνετε τα χέρια σας και επαναλάβετε καθημερινά μέχρι να νύχια σας να αποκτήσουν το αρχικό τους χρώμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου