[Πρόταση για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στην Ξάνθη]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό Κυπέλλου, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αποτελεί θέμα συζήτησης, με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να λαμβάνει σήμερα που συνεδριάζει την τελική απόφαση.
Στα υπόψη της Επιτροπής βρίσκονται πέντε γήπεδα που έχουν εγκρίνει οι δύο φιναλίστ, ανάμεσά τους και η Ριζούπολη, που προκάλεσε αντιδράσεις. Στα γραφεία της Ομοσπονδίας όμως έφτασε και μια νέα πρόταση, για να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στην Ξάνθη και το γήπεδο «Xanthi Αrena».

Στην υποβολή του σχετικού αιτήματος προχώρησε ο δήμος Ξάνθης, θέλοντας αφενός να δώσει λύση στο αδιέξοδο της συζήτησης για το που θα διεξαχθεί ο τελικός, αλλά και σε μια προσπάθεια να ανατραπεί το αρνητικό κλίμα για την ακριτική περιοχή. Στόχος του δήμου είναι να καταστεί η Ξάνθη ως ένας ασφαλής προορισμός, μετά τα αρκετά κρούσματα κορονοϊού και την αρνητική δημοσιότητα.

Για να γίνει δεκτό αυτό το αίτημα, εκτός από τη συναίνεση των ομάδων, απαιτείται η έγκριση του ΕΟΔΥ, ενώ η ΠΑΕ Ξάνθη φέρεται να έχει συμφωνήσει για την παραχώρηση του γηπέδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου