[Μιχάλης Αμοιρίδης: Όλη η Ελλάδα προμηθεύτηκε εξοπλισμό ανίχνευσης του κορωνοϊού, εκτός της…Ξάνθης! Ας ζητήσουν ένα από τα δυο της Ζακύνθου!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το νοσοκομείο μας είναι ίσως ένα από τα 10 σε όλη την Ελλάδα που έχει υποστεί τη μεγαλύτερη πίεση σχετικά με το COVID-19

"Κεραυνοί" Μιχάλη Αμοιρίδη κατά πολιτικών εκπροσώπων μας, με αιχμή του δόρατος τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Νίκο Ευφραιμίδη- για την έλλειψη του μηχανήματος ανίχνευσης του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Ξάνθης απο την αρχή της πανδημίας! Δηλαδή εδώ και 4 μήνες!!!

(σ.σ. Βέβαια το μηχάνημα έπρεπε να προμηθευτεί κύριε Αμοιρίδη η διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης πρωτίστως, με τον κύριο Τσέπελη...αλλά βλέπετε ο Δήμαρχος με την διοικήτρια, ήθελαν να κάνουν....νοσοκομείο το Αμοιρίδειο (!) και προμηθεύονταν ράντζα αντί να προμηθευτούν ένα αξιόπιστο μηχάνημα που κοστίζει λιγότερο απο 30.000 ευρώ!!!)

Διαβάστε την ανάρτησή του:
Μιχαήλ Αμοιρίδης

Όλη η Ελλάδα προμηθεύεται πλέον εξοπλισμό ανίχνευσης του κορωνοϊού, εκτός της Ξάνθης. Ας ζητήσουν το ένα από τα 2 (!!!) της Ζακύνθου να έρθει άμεσα στο νοσοκομείο μας.

Όπως πλέον όλοι έχουμε αντιληφθεί η Κυβέρνηση κάνει άριστα αυτό που πρέπει και συνδράμει αμέσως όπου της δίνουν τη σωστή πληροφορία και ενημέρωση. Για πολλοστή φορά φαίνεται η γύμνια της Περιφερειακής διοίκησης, η οποία αν και συσκέπτεται και φωτογραφίζεται διαρκώς δεν κάνει αυτό που πρέπει εδώ και 4 μήνες, παρότι έχει -σύμφωνα με όλα τα δεδομένα- ανοιχτές τις πόρτες στην κυβέρνηση.

Το νοσοκομείο μας είναι ίσως ένα από τα 10 σε όλη την Ελλάδα που έχει υποστεί τη μεγαλύτερη πίεση σχετικά με το COVID-19 , τόσο ποσοτικά όσο και σε διάρκεια. Παρόλα αυτά δεν ήταν στη λίστα με τα 40 νοσοκομεία για το επιπλέον επίδομα που έδωσε το ίδρυμα ΝΙΑΡΧΟΣ στους εργαζόμενους στις μονάδες COVID, δεν είναι σε λίστα να του προμηθεύσουν εξοπλισμό ανίχνευσης μέσω του https://www.ifet.gr/
Δεν φταίνε οι κυβερνώντας όταν η Περιφερειακή διοίκηση δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει εκτός από υποδοχές και συσκέψεις χωρίς αιτήματα. Όταν δεν ξέρει τι να ζητήσει και πως να δείξει την πραγματική κατάσταση. Όταν συνεχώς βρίσκεται πίσω από τις εξελίξεις. Δεν τους φταίμε εμείς εάν αισθάνονται ότι τους ξεμπροστιάζουμε, αυτοί δεν κάνουν αυτό που πρέπει εδώ και 4 μήνες, ας προσποιηθούν έστω για λίγο ότι διοικούν την περιφέρεια και δεν κάνουν απλά βόλτες από τα γραφεία τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου