[Κλείνει η Εγνατία από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή λόγω εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό Ηγουμενίτσας –Κήπων, με κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή από την χ.θ. 692+100 έως την χ.θ. 593+000 προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στο τμήμα από Α/Κ Μέστης έως τον Ανατολικό Α/Κ Κομοτηνής.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα κυκλοφορίας που οδηγεί από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή και ολική εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων μέσω του κλάδου εξόδου του Α/Κ Μεστης, χ.θ. 592+100, στην παλαιά Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, με τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης για την τροποποίηση κυκλοφορίας, σύμφωνα και με την συνημμένη στο ανωτέρω (3) σχετικό μελέτη σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρης ενημέρωσης των οδηγών.

Η οριζόντια και κάθετη σήμανση που θα εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών να είναι σύμφωνη με τις διατάξεις των άρθρων 9 και 47 του Ν. 2696/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, την υπ΄αριθμ.ΔΜΕΟ/Ο/613(Φ.Ε.Κ. 905Β΄/20-05-2011)Απόφασης Υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ και την Εγκεκριμένη Μελέτη Σήμανσης της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Σε κάθε περίπτωση οι εργασίες να εκτελούνται, κατόπιν προφορικής συνεννόησης και έγκρισης του Τ.Τ. Αλεξ/πολης, προκειμένου αποφευχθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, συνέπεια τοπικών ιδιαιτεροτήτων ή έκτακτων γεγονότων (εκδηλώσεων, δυσμενών καιρικών συνθηκών κλπ).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από την δημοσίευση της παρούσας σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 109 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα με το άρθ.4 του Ν.3861/2010, θα διαρκέσουν από την 27-07-2020 έως και την 18-09-2020 και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της Εταιρείας «ΕΡΓΟ ΜΠΕΤΟΝ» η οποία επί πλέον υποχρεούται, για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης. Επισημαίνεται ότι διευθύνουσα επιχείρηση του εν λόγω έργου είναι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.
Η εφαρμογή της παρούσας Απόφασης ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου