[Χωρίς κρούσμα κορωνοϊού στην Ξάνθη αλλά… το κουρμπάνι μπαϊράμι έρχεται]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορεί τα δείγματα σχετικά μην την μη καταγραφεί κρουσμάτων κορωνοϊού να είναι θετικά, όμως είναι καλό να έχουμε το νου μας.

Μπορεί το κλείσιμο των διόδων από Τουρκία και Βουλγαρία να είχε πολλά αρνητικά αποτελέσματα στην τοπική κοινωνία και εδώ θεωρούνται κρίσιμες οι παρεμβάσεις των “κεφαλών” του νομού για πραγματική και άμεση στήριξη της αγοράς από την Αθήνα και ιδιαίτερα στον χώρο της εστίασης και διαμονής, αλλά είχε και τα θετικά του αφού δεν παρουσιάστηκαν νέα κρούσματα στην περιοχή του covid-19.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο λαός της Ξάνθης πρέπει να εφησυχάζει διότι έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής ότι στην προηγούμενη γιορτή των μουσουλμάνων συμπολιτών μας λόγω του συνωστισμού παρουσιάστηκαν κρούσματα και εδώ είναι το “κουμπί” της υπόθεσης.

Μπορεί κάποιοι να ήθελαν να παίξουν πολιτικά παιγνίδια στις πλάτες των μουσουλμάνων συμπολιτών μας αφήνοντας τους στην άγνοια, όμως το αποτέλεσμα έδειξε ότι η άγνοια στοίχισε σε ταλαιπωρία στην υγεία, αλλά και σε νεκρούς.

Είναι καλό από σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης και οι δήμαρχοι που φιλοξενούν στους δήμους τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας, με την υποστήριξη των υγειονομικών να ενημερώσουν τον λαό της Ξάνθης για τον τρόπο που μπορούν λόγο covint-19, να προστατεύσουν τους εαυτούς τους αλλά και τους γύρω τους.

Ας ξεχάσουν για λίγο οι άρχοντες του τόπου – έστω και για μία φορά – την πολιτική τους ιδιότητα και να βάλλουν σε προτεραιότητα την υγεία και τις ζωές των ψηφοφόρων τους.

“Το δις εξ αμαρτείν ούκ ανδρός σοφού” έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου