[Επίσκεψη της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.
Στη συζήτησή τους ο κ. Μέτιος ενημέρωσε την κ. Γεννηματά για τους βασικούς άξονες του σχεδίου της διοίκησής του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας -τις υποδομές, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την ενέργεια και την υγεία- ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα μεγάλα έργα τα οποία διεκδικεί η Περιφέρεια στους τομείς των μεταφορών και της αγροτικής ανάπτυξης.

Την κ. Γεννηματά συνόδευαν ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Παύλος Χρηστίδης, ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ κ. Παύλος Δαμιανίδης και στελέχη του κόμματος.

Από την πλευρά της Περιφέρειας ΑΜΘ παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Κωστής Σιμιτσής, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Αχμέτ Ιμπράμ και η Εκτελεστική Γραμματέας κ. Ζωή Κοσμίδου.

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου