[Κούγιας: "Το Σάββατο στη Λάρισα θα γίνει της Σουζάνας"-Πανόπουλος: ΚΟΝΤΟΣ ψαλμός αληλούϊα..όλοι εδώ στη Ξάνθη περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε σε έντονη διαμάχη με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, αλλά στο Λαμία - ΑΕΛ είχαν τετ α τετ και ο ιδιοκτήτης των "βυσσινί" έκανε λόγο για υπέροχη φιλοξενία. Ανακοίνωση και για τον προσεχή αγώνα με την Ξάνθη.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, βρέθηκε σε διαμάχη το προηγούμενο διάστημα με τον ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον οποίο μάλιστα είχε τετ α τετ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων που έγινε το Σάββατο (11/7) για την 6η αγωνιστική των playouts.

Αφού έληξε το ματς (0-0), η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία έκανε λόγο για υπέροχη φιλοξενία, κάτι που προφανώς σημαίνει πως οι σχέσεις τους εξομαλύνθηκαν. Στην ίδια ανακοίνωση, οι "βυσσινί" έκαναν αναφορά στο παιχνίδι της προσεχούς εβδομάδας με την Ξάνθη, που για την ακριτική ομάδα είναι τελικός.

Οι σχέσεις του Αλέξη Κούγια με τους ανθρώπους της Ξάνθης δεν είναι ως γνωστόν οι καλύτερες δυνατές και στην ανακοίνωσή της η ομάδα του κάμπου, που στον αγώνα θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη, υποστήριξε ότι "το Σάββατο στη Λάρισα θα γίνει της Σουζάνας".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
"1. Υπέροχη φιλοξενία.
Θα ανταποδώσουμε του χρόνου στο Αλκαζάρ με τον καλύτερο τρόπο.
Συγχαρητήρια σε Λουφάκη, Πινακά και Ηλιάδη.
Έρχονται ο Χαλάτσης, ο Σουλούκος και ο Γλυνός.
Το πλάνο είναι συγκεκριμένο και δεν αλλάζει.
Κάτι πολύ ωραίο γίνεται.
2. Τα καλύτερα σενάρια τα γράφει η ίδια η ζωή.
Το Σάββατο στη Λάρισα θα γίνει της Σουζάνας!
Θα μαζέψουμε όλες τις εκτελέσεις…
Διευθυντές ορχήστρας Πανόπουλος – Συγγελίδης – Πιαλόγλου – Παπαδημητρίου – Τσαλίκης".

Ξάνθη: "Κοντός ψαλμός αλληλούια"
Η Ξάνθη απάντησε στην ανακοίνωση της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου που θα κρίνει την παραμονή των Ακριτών στην κατηγορία και όπως τονίζει περιμένει να δει τι πάει να πει το "θα γίνει της Σουζάνας".
Η ΑΕΛ λίγη ώρα μετά την ήττα της Ξάνθης από τον Αστέρα και ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη έβγαλε ανακοίνωση κατά των Ακριτών η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων "Το Σάββατο στη Λάρισα θα γίνει της Σουζάνας".
Οι άνθρωποι της Ξάνθης απάντησαν σε αυτή χρησιμοποιώντας τον τίτλο της ανακοίνωσης της ομάδας της Λάρισας και λέγοντας πως όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει και χρησιμοποιώντας τη φράση "Κοντός ψαλμός αλληλούια".
Η ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρει:

"ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ Σ Ο Υ Ζ Α Ν Α Σ!
Όλοι εμείς εδώ στην Ξάνθη περιμένουμε το Σάββατο να δούμε το “θα γίνει της ΣΟΥΖΑΝΑΣ”!
ΚΟΝΤΟΣ Ψαλμός Αλληλούια.
Η ζωή θα το δείξει".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου