[ΟΡΙΣΤΙΚΟ το τέλος ΕΠΟΧΗΣ του Χρήστου Πανόπουλου, όχι όμως και επένδυση για το μέλλον ο….Δήμαρχος Τσέπελης!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η Ξάνθη χωρίς τον ΗΓΕΤΗ Πανόπουλο και μετα τα "φαιδρά' σενάρια που αναπτύσσονται τον τελευταίο καιρό, στην καλύτερη περίπτωση θα γίνει...Πανθρακικός, Βέροια ή Χρυσούπολη!

Μπορεί να σώθηκε η ομάδα της Ξάνθης στο παραπέντε, ωστόσο πολλές αλλαγές δρομολογούνται για το μέλλον της, με τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πανόπουλο αποφασισμένο ωστόσο να αποχωρήσει από την ομάδα αλλά και κομμάτι απίθανο να συνεχίσει με διάδοχη κατάσταση τον γιο του Γιάννη….
«Τριάντα χρόνια είναι πολλά…» και μολονότι κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει από τους φιλάθλους της Ξάνθης, φαίνεται ότι η επόμενη μέρα είναι πλέον κοντά! Κάτι που δεν απέκρυψε μιλώντας στο "Μαχητή" χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος Άρης Πιαλόγλου.

Μάλιστα σήμερα Δευτέρα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αναμένεται να έρθει στη Ξάνθη και να έχει συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη αλλά και τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, προκειμένου στα νέα πλάνα του μεγαλομετόχου να μπει και ο Δήμος Ξάνθης στη μετοχική σύνθεση, γεγονός που ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο αλλλά και σίγουρο ότι θα λειτουργήσει θετικά για την ομάδα…!!! Το αντίθετο μάλιστα...

Και μπορεί από την Περιφέρεια ΑΜΘ ο Μέτιος να είναι διστακτικός σε ένα τέτοιο εγχείρημα –άλλωστε η μεγάλη του αγάπη είναι ο Πανθρακικός- ο Τσέπελης ωστόσο στην φιλοδοξία του και ο πάθος του να επανεκλεγεί Δήμαρχος Ξάνθης, έχει ήδη πει ναι μεν το «ναι», λόγω κα της στενής του πλέον σχέσης και εξάρτησης με τους Ξυνιδαίους μόνο που με το ποδόσφαιρο δεν είχε καμία σχέση μέχρι να εκλεγεί Δήμαρχος Ξάνθης, άσχετα αν και στον τομέα αυτό "ποντάρει" στον Φανουράκη...Σενάριο που ήδη "διαδίδει" δεξιά και αριστερά η "παρέα" του Δημάρχου προκαλώντας βέβαια θυμηδία...!
(σ.σ.Στην περίπτωση βέβαια αυτή η Ξάνθη στην καλύτερη περίπτωση θα γίνει....Πανθρακικός, Βέροια ή....Χρυσούπολη!)
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Άρη Πιαλόγλου στο «Μ» την Κυριακή το απόγευμα, «Κι εμείς δεν ξέρουμε ακόμη τις τελικές αποφάσεις του.....περιμένουμε τη Δευτέρα (σήμερα) τον Πανόπουλο να μας πει τις τελικές σκέψεις του, πάντως 30 χρόνια είναι πολλά. Θέλει να φύγει πλέον....αλλά ν' αφήει την ομάδα σε ασφαλή χέρια".
Σημειώνεται ότι ο μεγαλομέτοχος έκλεισε ακόμη και το κινητό μετά την «φόρτιση» του 0-0 με την ομάδα της Λάρισας και το άνοιξε την επόμενη μέρα, δείγμα του πόσο ήθελε να ηρεμήσει από το άγχος όλων αυτών των τελευταίων ημερών…

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 14.00 ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα λοιπόν ο Χρήστος Πανόπουλος θα ανακοινώσει σε κλειστό κύκλο τις τελικές αποφάσεις του. Πάντως αυτά που ακούγονται ότι θα δώσει τις μετοχές του δωρεάν στο Δήμο και στην Περιφέρεια κλπ είναι απλά συζητήσεις και φήμες, χωρίς κάτι οριστικό και τελικό ενώ τη Τρίτη στις 14.00 θα δώσει και την συνέντευξυ τύπου και θα ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις του. (σ.σ. Την συνέντευξη θα μεταδώσει ζωντανά και το Next tv Θράκη-Μακεδονία)

Αβέβαιο σίγουρα είναι το μέλλον τόσο του Αρχηγού της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου – που σήκωσε και το μεγάλο βάρος της αναμέτρησης μέσα στη Λάρισα-όσο και η παραμονή του προπονητή Νίκου Καραγεωργίου που ήδη πάντως έχει κάνει τις τελικές εισηγήσεις του για το ρόστερ της ομάδας και έχει αναπτύξει τα πλάνα του στον μεγαλομέτοχο σε περίπτωση πού συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, αφού έχει ήδη και την θερμή υποστήριξη των παλαιμάχων.

Ο Νίκος Καραγεωργίου υποστηρίζει την ελληνοποίηση της ομάδας -κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε ο Δώνης στον Παναθηναίκό, ενώ ήδη έχουν συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές, το ρόστερ όμως θα ανανεωθεί ΡΙΖΙΚΑ!!!!

Αυτό σημαίνει ότι 20 ποδοσφαιριστές αποδεσμεύονται με το τέλος του φετινού πρωταθλήματος. Κάποιοι από αυτούς είναι δανεικοί και επιστρέφουν στις ομάδες τους και γνωρίζουμε ότι φεύγου, για άλλους που μένουν ελεύθεροι θα πρέπει να υπάρξουν διαπραγματεύσεις για να μείνουν αν το επιθυμούν οι ίδιοι αλλά και εφόσον τους θέλει η ομάδα.

Αναλυτικά η λίστα με αυτούς που λήγουν τα συμβόλαια (και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγουν) και με αυτούς που παραμένουν σε ισχύ (και άρα μένουν):

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ
Κάρλος Άμπαντ
Παναγιώτης Σταθάκης
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
(ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Η ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ)
Βίτορ Σαο Μπέντο 30/6/2021
Νικολα Στεπανοβιτς 30/6/2022
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ
Μάκης Μαξεβανίδης
Χρήστος Λισγάρας
Στέλιος Μαλεζάς
Χόρχε Ροντρίγκεζ Κασάδο
Λεάντρο Σόσα
Μικαελ Ντιρεσταμ (έχει ήδη φύγει)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
(ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Η ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ)
Κώστας Θυμιάνης 30/06/2021
Αριστοτελης Καρασαλίδης 30/06/2021
Γιάννης Λεωντσάκος 30/06/2022
Δημος Τενεκές 30/06/2022
ΜΕΣΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ
Ζαν Μπαριέντος
Αλεξάντερ Κοβάσεβιτς
Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς
Φάμπιο Στάρτζεον
Τεχέιρα Εντουάρντο
Γουίλιαμ Ντε Αμορίμ
Μεχντί Τερκί
Τιμπό Μουλέν
Βασίλης Φασίδης
ΜΕΣΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
(ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Η ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ)
Κασά Καμαρά 30/06/2021
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ
Ματίας Κάστρο
Τζόρναν Φοσέ
Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
(ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Η ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ)
Γιάννης Φάκκης 30/06/2021



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου