[Υποστηρίζουν δυο γυναίκες: «Μας βίασε κι εμάς η Ειρήνη- Νέες καταγγελίες για την 33χρονη από τη Ξάνθη]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στην Ασφάλεια έχουν καταθέσει δύο γυναίκες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι υπήρξαν θύματα της κατηγορούμενης Ειρήνης από τη Ξάνθη για την αρπαγή της 10χρονης στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Οι δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, προσήλθαν στην Ασφάλεια, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Ειρήνης Μούρθου. Στο πρόσωπό της όπως υποστήριξαν, αναγνώρισαν αυτή που τις παρέσυρε στο διαμέρισμά της ....και αφού τις νάρκωσε, στη συνέχεια τις κακοποίησε σεξουαλικά.
'Oπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Realnews, οι καταθέσεις των δύο γυναικών έχουν πολλά κοινά - όπως το ότι η γνωριμία τους με την 33χρονη έγινε μέσω ενός κοινού κύκλου γνωριμιών.

Οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν πως στο πλαίσιο της γνωριμίας τους βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης - όπου πιθανότατα τις νάρκωσε... ρίχνοντας κάτι στο ποτό τους - και στη συνέχεια .... τις βίασε. Ακόμη διερωτώνται μήπως όλα αυτά βιντεοσκοπήθηκαν. Άλλωστε και η μικρή Μαρκέλλα υποστήριξε ότι η Μούρθου την είχε βιντεοσκοπήσει στο διάστημα που την είχε αρπάξει από τους δικούς της…

Οι Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθούν να δουν τι μπορεί να διασωθεί από τον υπολογιστή της 33χρονης, τον οποίο και διέλυσε πριν την συλλάβουν. 
Ψάχνουν να δουν εάν η προφυλακισμένη εμπλέκεται σε κυκλώματα διακίνησης πορνογραφικού υλικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου