[Αυτό είναι το νέο χρώμα που θα κυριαρχήσει στη διακόσμηση του σπιτιού]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παγκόσμια τάση στο χώρο της διακόσμησης τα τελευταία χρόνια, το γκρι, σε οποιαδήποτε απόχρωση, αποτελούσε ένα από τα δημοφιλέστερα χρώματα σύμφωνα με τους ειδικούς του χώρου.
Ένα χρώμα που τιμήθηκε ιδιαιτέρως σε όλους τους χώρους του σπιτιού, από εδώ και πέρα θα δόσει την θέση του σε ένα άλλο, το οποίο με την σειρά του θα προσφέρει οικειότητα και ζεστασιά στο χώρο.

Αυτό δεν είναι άλλο από το καφέ, που μέρα με την μέρα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, με κορυφαίους διακοσμητές εσωτερικών χώρων να το επιλέγουν όλο και περισσότερο για τους χώρους που αναλαμβάνουν.

Όπως συνέβη και με τον Ben Penreath, τον διακοσμητή που ανέλαβε να σχεδιάσει τους εσωτερικούς χώρους για την εξοχική βασιλική κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και της Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα και με δηλώσεις του στη Daily Mail «το καφέ έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται από τους καλύτερους διακοσμητές, καθώς δεν έχει καμία σχέση με τα maistream χρώματα».

Το καφέ, λοιπόν, στο χώρο που θα προτιμηθεί προσφέρει εκλεπτυσμένη φινέτσα και ζεστασιά, ενώ δημιουργεί ένα οικείο περιβάλλον θαλπωρής. Επιπλέον, αποτελεί την τέλεια βάση και για τα υπόλοιπα χρώματα που αποτελούν trend, όπως το μπλε, το κίτρινο και το ροζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου