[Το μυστικό για να διαλέξετε το σωστό πεπόνι]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Η αλήθεια είναι πως τόσο το πεπόνι, όσο και το καρπούζι είναι από τα φρούτα εκείνα, που δεν πέφτεις όλες τις φορές πάνω στα σωστά. Κι επιλέγεις είτε ένα άνοστο και άγευστο είτε ένα στεγνό και όχι τόσο καλά γινωμένο. Μια απογοήτευση που δε θες να την πάρεις ειδικά όταν έχεις ετοιμάσει το μπολ και παίρνεις το μαχαίρι για να κόψεις και να απολαύσεις το φρούτο σου.
Και τα δύο αυτά φρούτα έχουν τα μυστικά τους, ώστε να μπορέσετε να διαλέξετε το σωστό. Ας δούμε, για το πεπόνι πώς μπορείτε βρείτε το καλό και ζουμερό.

Παίρνετε, λοιπόν, το πεπόνι, κλείνετε τα μάτια σας και το μυρίζετε. Κι όμως η μυρωδιά παίζει πολύ βασικό ρόλο. Αν το πεπόνι μοσχομυρίζει φρεσκάδα τότε είναι έτοιμο για να κοπεί και να είναι όσο γευστικό θέλετε. Επίσης, το κοτσάνι θα πρέπει να είναι πράσινο και να μην αποξεραμένο.

Αν τηρήσετε αυτά τα δύο όταν διαλέγετε το πιθανότερο είναι ότι θα πετύχετε διάνα!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου