[Π. Αρκουμανέας: Η Ξάνθη θα βρει γρήγορα τον βηματισμό της]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δηλώσεις έκανε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέας αμέσως μετά τη σύσκεψη των τοπικών φορέων που πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Ιουνίου 2020 στις 11 και 30 το πρωί και διήρκησε περίπου 2 ώρες στην αίθουσα συσκέψεων στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης και στα πλαίσια της περιοδείας του που πραγματοποιεί σήμερα σε Ξάνθη και Κομοτηνή για να αποτυπωθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό στις 2 αυτές πόλεις

5000 τεστ στην περιοχή και το πρώτο στην Ελλάδα drive through testing στην Ξάνθη, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο ΕΟΔΥ είναι στην περιοχή για να βοηθήσει ελπίζοντας ότι όταν τελειώσει η διαδικασία των τεστ θα υπάρχει σαφή εικόνα του επιδιμηλιογικού φορτίου.

Δήλωσε ικανοποιημένος για τον αριθμό των τεστ στην Ξάνθη, σημειώνοντας ότι στους οικισμούς παρατηρούνται κάποια προβλήματα με την προσέλευση των πολιτών, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια δεν γίνεται για να στιγματιστεί κανένας αλλά τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ είναι στην περιοχή για το καλό τους.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ανέφερε ότι είναι προγραμματισμένο από την άλλη εβδομάδα να ξεκινήσουν τα τεστ αντισωμάτων.

Ευελπιστεί ότι σε λίγο καιρό η Ξάνθη θα βρει τον ρυθμό της τονίζοντας ότι είναι συμπαντική η συνεργασία των τοπικών φορέων με τον ΕΟΔΥ.

Τέλος σημείωσε ότι όλοι οι κάτοικοι αν εφαρμόσουν τα μέτρα προστασίας, πολύ σύντομα η Ξάνθη θα ξαναβρεί τον βηματισμό της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου