[Κερκόπορτα για τον κορονοϊο το Τελωνείο Κήπων]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Έντονη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι το Τελωνείο Κήπων έχει ανοίξει ουσιαστικά τις πύλες του για όλους τους Έλληνες πολίτες από τις 15 Ιουνίου 2020 με αποτέλεσμα να είναι πολλοί αυτοί που ξεκίνησαν το πήγαινε – έλα στην Τουρκία ακόμα και για τα καθημερινά τους ψώνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μας μετέφεραν συμπολίτες μας πριν από λίγη ώρα υπήρχε ουρά 150 αυτοκινήτων, ενώ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πάνω από 500 πολίτες του Έβρου βρέθηκαν στο παζάρι της Κεσσάνης.

Το όλο γεγονός είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αφού δεν γίνεται κανένας έλεγχος, ούτε καν θερμομέτρηση σε όσους μπαινοβγαίνουν, την ίδια στιγμή που η Ένωση Γιατρών της γειτονικής χώρας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για χιλιάδες κρούσματα που κατακλύζουν την Τουρκία.

Η Κυβέρνηση και ο ΕΟΔΥ θα πρέπει να λάβουν σοβαρά τα παραπάνω και να προβούν στη λήψη αποφάσεων σε κεντρικό επίπεδο που θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά στο Τελωνείο Κήπων.

Δεδομένου ότι ο νομός Έβρου είναι ο μόνος που παραμένει αυτή τη στιγμή “καθαρός” από εστίες και κρούσματα του κορονοϊού, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ληφθούν μέτρα και μέριμνα για να διατηρηθεί έτσι και να προστατευθούν οι πολίτες αφού κάποιοι δεν αναλαμβάνουν την ατομική τους ευθύνη και ταξιδεύουν στην Τουρκία θέτοντας σε κίνδυνο όλο τον πληθυσμό του νομού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου