[Π. Σταυρακάρας προς τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής: Κύριε πρόεδρε ευτελίσατε τον θεσμό. Απέχω από την συνεδρίαση]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ένας ένας τα μέλη της αντιπολίτευσης του δήμου της Ξάνθης και μεμονωμένα μέλη των επιτροπών αλλά και επικεφαλής των παρατάξεων, δηλώνουν άρνηση συμμετοχής στα συλλογικά όργανα του δήμου Ξάνθης επειδή η διοικούσα παράταξη επιμένει να λαμβάνει αποφάσεις εν κρυπτό σύμφωνα με την αντιπολίτευση. Σε αυτό το πνεύμα ο σύμβουλος της παράταξης Ξάνθη για όλους Σταυρακάρας Παναγιώτης, δηλώνει αποχή από την συνεδρίαση της Ο.Ε. γιατί πιστεύει ότι ο πρόεδρος της Γιάννης Ζερενίδης ευτελίζει τον θεσμό με την δια περιφοράς συνεδρίαση.

Κύριε Πρόεδρε
Σας δηλώνουμε για ακόμη μία φορά ότι η εμμονή σας στις «δια περιφοράς» συνεδριάσεις οδηγούν στον ευτελισμό και στην απαξίωση της λειτουργίας τόσο του Δημοτικού μας Συμβουλίου, όσο και των συλλογικών του Οργάνων.

Με τη λανθασμένη αυτή πρακτική σας στερείτε από όλους μας το δικαίωμα του δημοκρατικού διαλόγου, με ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων, που θα βοηθούσαν καθοριστικά στη λήψη σωστών αποφάσεων, ειδικά για πολύ σημαντικά θέματα όπως είναι κάποια από αυτά που αναφέρονται στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης, η οποία ούτως ή άλλως είναι ένα μικρό και ευέλικτο Όργανο και θα μπορούσε να συνεδριάσει αυτή την περίοδο ακόμα και «δια ζώσης».

Με τη συνεχή άρνησή σας για τηλεδιάσκεψη θεωρείτε μάλλον, εντελώς εσφαλμένα, πως το λειτούργημα και η αποστολή του Δημοτικού Συμβούλου ολοκληρώνεται αποκλειστικά με την αποστολή μίας απλής «επιστολικής» ψήφου που αποστέλλεται με ένα email…

Δυστυχώς όμως για εσάς, όσο και αν αποφεύγετε το διάλογο και τη δημόσια λογοδοσία, σύντομα θα αναγκαστείτε να τα υποστείτε!

Για όλα τα παραπάνω σας δηλώνω πως ΑΠΕΧΩ συνειδητά από τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου