[ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ… ΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπάχαλο γίνεται με την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στο Δήμο Ξάνθης, κάτι που είναι εμφανές σε όποιον κάνει βόλτα στη Ξάνθη και ιδίως στην κεντρική πλατεία…! Χωρίς ωστόσο για το συγκεκριμένο θέμα να υπάρχει κάποια ανακοίνωση από το Δήμο Ξάνθης.

Τι γίνεται όμως σε άλλους Δήμους;
Ηλεκτρονικά μπορούν να υποβάλλουν λοιπόν τις αιτήσεις τους στο Δήμο Πειραιά, όλοι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού, για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, καθώς και από τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, για όσο διάστημα διέκοψαν ή περιόρισαν τη λειτουργία τους.

Ταυτόχρονα, μπορούν να αιτηθούν, με βάση τον τελευταίο νόμο 4688/2020, την παραχώρηση πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και όταν αυτό δεν είναι εφικτό, τη μείωση των τελών έως και 50%.

-Και στο Δήμο Ξάνθης; Όπου μάλιστα η Οικονομική Υπηρεσία παρά την αίτηση-ερώτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη δεν του δίνει τα στοιχεία που ζήτησε κι έχουν σχέση με την νόμιμη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων;

Το απόλυτο τίποτα με κάποιους επιχειρηματίες φυσικά να κάνουν ήδη ότι θέλουν… Νόμε, νόμε… είσαι εδώ;


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου