[ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Μετέ .."καρφώνει" Τσέπελη και αποκαλύπτει οτι οι Δροσερίτες πήραν άδεια για...τζαμί στο Δροσερό!!!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης στηρίζει Ελγκαντούρ με αναφορά στους ...Ρομά του Δροσερού και το τζαμί που λειτουργούν ισχυριζόμενος οτι πήραν...άδεια!!!


Δυστυχώς λίγους μήνες μετά τη "νομιμοποίηση" του Τσέπελη και του Φανουράκη στον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης που έφτασσε μέχρι και την Βουλή των Ελλήνων με ερωτήσεις βουλευτώ και κομμάτων και πάλι δικαιωνόμασε σε αυτά που γράφαμε επί μήνες, αφού σύμφωνα με τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑο Αχμέτ Μετέ με αναφορά στο θέμα του ΠΑΡΑΑΝΟΜΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ στον Πειραιά χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τους....Ρομά στο Δροσερό αποκαλύπτοντα επί λέξη σε κείμενο που δηυμοσιεύουμε παρακάτω, "Εδώ οι αδερφοί μας Ρομά (στο Δροσερό Ξάνθης), πήραν άδεια και άρχισαν να χρησιμοποιούν ένα προκάτ ως μεστσίτ!!!


Κι έχουμε λοιπόν και λέμε.Κείμενο του ιστολόγιου "Τουρκικά Νέα" στις 27/6/2020
Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ που ΠΑΝΤΑ υμνεί την Τουρκία, φυσικά και συμπαραστέκεται στον φίλο του τον Ναίμ Ελγκαντούρ, του οποίου το ΠΑΡΑΝΟΜΟ τζαμί κλείνει διότι απλά δεν έχει άδεια λειτουργίας, διαβάστε παρακάτω τι αποκαλύπτει απο ανάρτηση που έκανε ο Ελγκαντούρ σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Μέτε σχολίασε λοιπόν τα ως εξής :


Και η μετάφραση:
¨Αδελφέ μου, περαστικά σας. Εδώ οι αδερφοί μας Ρομά, πήραν άδεια και άρχισαν να χρησιμοποιούν ένα προκάτ ως μεστσίτ. Οι αστυνομικοί έκοψαν από 10.000 ευρώ πρόστιμο σε έξι νεαρούς, τους τρόμαξαν και τους έβαλαν να το βγάλουν από την συνοικία. Δε επιτρέπουν το εζάν αλλά εκκλησίες υπάρχουν. Επί χρόνια δεν δίνουν άδειες για τα τζαμιά. Υπάρχει λένε δημοκρατία και ισότητα. Σχεδόν καθόλου. Σίγουρα δεν πέρασαν από την Ελλάδα. Υπομονή και εργασία από εμάς και η επιτυχία θα έρθει από τον Αλλάχ¨.

-Μπράβο στον κ. Μέτε που αναγνωρίζει επιτέλους πως στο Δροσερό της Ξάνθης οι άνθρωποι είναι Ρομά και όχι Τούρκοι όπως αποκαλεί όλους τους μουσουλμάνους η Τουρκία! (Σ.Σ. Πομάκους, Άραβες, Ρομά κλπ)

Πέρα ωστόσο απο όλα αυτά, αποδεικνύεται δυστυχώς το πόσο αδίστακτη είναι η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και μέσα στη χώρα μας (εντός και εκτος Θράκης πλέον), αφού τα "πιόνια της Μετέ και Ελγκαντούρ (σ.σ. Το συγκεκριμένο ερπετοειδές εκμεταλλευόμενο την δημοκρατία της χώρας μας καθυβρίζει αδίστακτα και τον γεν. γραμματέα Θρησκευμάτων κ.Καλαϊτζή¨!!) με προσευχές για την..Τουρκία, με το αζημίωτο φυσικά, αφού αυτή τους χρηματοδοτεί!

-Ερώτημα για κάθε αρμόδιο. Ποιός έδωσε την άδεια για το τ ζαμί στους Δροσερίτες που επικαλείται ο "Ψευτομουφτής" Ξάνθης κ.Μετέ; Περιμένουμε την απάντηση και του ΥΠΕΞ και πρωτίστως του Δήμου Τσέπελη που φαίνεται οτι "ξ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου