[Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ Γ. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ξαναλειτουργεί το κάμπινγκ Μυρωδάτου ως δημοτικό, από το καλοκαίρι του 2021!]

Δεν υπάρχουν σχόλια
Σε τρεις μήνες θα είναι έτοιμη η μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αβδήρων -Το «ωραιότερο» δώρο στους Ξανθιώτες παραθεριστές, το ανακοίνωσε χθες στο NEXT tv
Ξαναλειτουργεί το κάμπινγκ του Μυρωδάτου και μάλιστα ως... Δημοτικό προκειμένου να δώσει ένα ακόμη κίνητρο σε Ξανθιώτες και παραθεριστές να ενισχύσουν τις παραλίες του Δήμου Αβδήρων.

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης ανέθεσε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αβδήρων να του παραδώσει έτοιμη τεχνική μελέτη προκειμένου να δει το οικονομικό κόστος μιας τέτοιας επένδυσης για το Δήμο Αβδήρων και να προχωρήσει στη συνέχεια στα έργα που απαιτούνται όπως τουαλέτες, περιβάλλοντας χώρος κλπ με σκοπό να το λειτουργήσει από το καλοκαίρι του 2021!!!

Φυσικά θα γίνει παράλληλα και οικονομοτεχνική μελέτη για το ύψος των δαπανών και της λειτουργίας του, ώστε από τη μια να παρέχει καλές υπηρεσίες στους παραθεριστές που θα πηγαίνουν εκεί τα τροχόσπιτα ή τις σκηνές τους, να υπάρχει ασφάλεια και παράλληλα ο Δήμος να μην επιβαρύνεται με έξοδα που δεν θα μπορεί να καλύψει.

Το θέμα συζητήθηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων σε άριστο κλίμα, όπως επεσήμανε μιλώντας χθες, στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου στο Next tv, ο Δήμαρχος Αβδήρων, τονίζοντας ότι, «πάρθηκε η απόφαση να επαναλειτουργήσει το κάμπινγκ Μυρωδάτου ως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΗ κι όχι ως ιδιωτική για να βγουν και γρηγορότερα οι άδειες».

Σε σχετική ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου για το πότε θα του παραδοθεί η μελέτη ήταν μάλιστα απόλυτος. Μέσα σε τρεις μήνες, δηλαδή Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, οπότε το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων που θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις.
Καλό νέο που σίγουρα θα χαροποιήσει πολλούς και κυρίως αυτούς που είναι υπέρ των διακοπών σε κάμπινγκ...!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου