Ο τρόπος για να βγάλετε την οδοντόκρεμα που έπεσε στο ρούχο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αν και κανονικά, τα δόντια τα βουρτσίζουμε πριν ντυθούμε για να φύγουμε από το σπίτι, συμβαίνει να το κάνουμε και ανάποδα. Ωστόσο, αυτές τις φορές συμβαίνει και ένα από τα συνηθισμένα ατυχήματα: να πέσει οδοντόκρεμα πάνω στο ρούχο.
Ένας λεκές, που εύκολο δεν το λες, αφού θέλει κόπο για να απομακρυνθεί. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος για να τα καταφέρετε και μάλιστα πιο εύκολα απ’ ο, τι φαντάζεστε.

Δείτε τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση:
Χρειάζεστε, λοιπόν, λίγο νερό, ένα μαχαίρι (όχι αιχμηρό) και λίγη ποσότητα απορρυπαντικού ρούχων. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής: Με το μαχαίρι σηκώστε και αφαιρέστε το υπόλειμμα της οδοντόκρεμας από την επιφάνεια του υφάσματος.

Μην το τρίψετε, καθώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σπρώξετε τον λεκέ βαθύτερα μέσα στις ίνες του ρούχου. Στη συνέχεια ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό απορρυπαντικό ρούχων σε ένα φλιτζάνι νερό.

Βουτήξτε ένα λευκό πανάκι μέσα στο μείγμα και τρίψτε απαλά με αυτό το ρούχο σας μέχρι να φύγει ο λεκές. Τέλος βουτήξτε ένα άλλο λευκό καθαρό πανάκι σε κρύο νερό και σκουπίστε με αυτό το ρούχο σας, προκειμένου να φύγουν τα υπολείμματα απορρυπαντικού και οδοντόκρεμας από πάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου