Η παράταξη Π. Λύρατζη δεν θα είναι παρούσα στην επίσκεψη της Α.Ε. προέδρου της Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Με μία ανακοίνωση κόλαφο για την δημοτική αρχή, που όλως περιέργως δεν την αγγίζει τίποτε τουλάχιστον σε ότι αφορά το πολιτικό τακτ και σεβασμό στις αρχές της δημοκρατίας και της πολιτικής δεοντολογίας, η παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ δηλώνει με έμμεσο τρόπο, ότι δεν θα παραστεί στην επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας στην Ξάνθη. Ο λόγος είναι πλέον ότι η επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας χρησιμοποιείται από την πλευρά του δημάρχου Ξάνθης ως φιέστα και προσωπική πολιτική εκμετάλλευση του γεγονότος της επίσκεψης της Α.Ε. προέδρου της Δημοκρατίας

Πιστεύαμε ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αξιότιμη κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου θα επισκέπτονταν τη Ξάνθη για να ενώσει τους πολίτες με πρωταρχικό στόχο η πρώτη επίσκεψή της στο Νομό μας, να είναι ανάλογη της προσωπικότητας, του κύρους και του θεσμικού της ρόλου.

Λυπούμαστε που πλανηθήκαμε και σε αυτό και αποκλειστικό υπεύθυνο θεωρούμε φυσικά τον Δήμαρχο κ. Τσέπελη, που δυστυχώς δεν σεβάστηκε ούτε την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας και κινήθηκε όπως επί 9 μήνες μας έχει συνηθίσει, αποκλειστικά και μόνο με προσωπικά κίνητρα και ιδιοτέλεια.

Αγνοεί παντελώς το δημοτικό συμβούλιο λειτουργώντας με πλήρη αδιαφάνεια, συσκότιση, με απευθείας αναθέσεις που προκαλούν για μια ακόμη φορά το λαϊκό αίσθημα και τους πολίτες και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, θλίψης και αβεβαιότητας από πολλές κοινωνικές και παραγωγικές τάξεις για το μέλλον του τόπου.

Ακόμη δεν έχει αντιληφθεί ότι διαχειρίζεται χρήματα των δημοτών κι όχι δικά του.
  • Επιχείρησε να εμφανίσει την επίσκεψη της Προέδρου στο Νομό μας, ως προσωπικό του επίτευγμα.
  • Δηλώνουμε λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση, τόσο εγώ, όσο και η παράταξή μου:
  • -σεβόμαστε τον θεσμικό ρόλο της Προέδρου της Δημοκρατίας.
  • -δεν νομιμοποιούμε την αδιαφάνεια, την υποβάθμιση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, και τις «φιέστες» του κυρίου Τσέπελη.

Ευχόμαστε η επόμενη επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στη περιοχή μας, να γίνει με καλύτερες και δημοκρατικότερες συνθήκες, πρωτίστως για τους πολίτες και το ΚΥΡΟΣ της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Τουλάχιστον σε όλες αυτές τις φιέστες των 5.700 ευρώ να παρθούν όλα τα απαραίτητα από το νόμο μέτρα προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης του covid- 19.

Για την Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ

Ο Επικεφαλής
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΠΑΠΑ ΣΟΦΙΑ
ΚΑΦΦΕΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου