ΔΗΘΕΝ Η... «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ» ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ! Η «Birlik” «καυτηριάζει» το πανό του Φανουράκη για την Γενοκτονία! ΛΥΡΑΤΖΗΣ: Τσέπελη καταδίκασε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πανικόβλητοι οι κύκλοι του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετε, διασπείρουν μίσος και πάθη! Δήμαρχε Τσέπελη να καταδικάσεις!


ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ: Καλούμε τον Δήμαρχο Ξάνθης ως πρώτος Δημότης του Δήμου μας. να καταδικάσει το απαράδεκτο και διχαστικό αυτό δημοσίευμα.

ΩΪΜΕ! Ο Θόδωρος Ρωμανίδης του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης, πήρε και....συνεχάρη τον Δήμαρχο Τσέπελη για το πανό!!! Τον είχε συγχαρεί και όταν ταυτίζονταν με τον Μετέ, τον Τούρκο Πρόξενο και τους «Τουρκόφρονες»

Μάλλον δεν το περίμεναν οι κύκλοι του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ για να αντιδράσουν τόσο λυσσαλέα και απροκάλυπτα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να διασπείρουν μίσος και πάθος, μετά την πρωτοβουλία το αντ’ αυτού Αντιδήμαρχου Ξάθης Μανώλη Φανουράκη προκειμένου να «εξιλεωθεί» η σημερινή Δημοτική αρχή του Τσέπελη για τις προεκλογικές συναλλαγές της με τους «Τουρκόφρονες», το DEB και το Τουρκικό Προξενείο..

Και λέω δεν το περίμεναν, γιατί θεωρούσαν βέβαια τον κύριο Τσέπελη Δήμαρχο...Iskece και ειδικά μετά την εκεί επίσκεψη του Τούρκου Πρόξενου και την θερμή υποδοχή του στο δημαρχείο!!!
Απόδειξη η λυσσαλέα αντίδραση της Τουρκόφωνης εφημερίδας «Birlk» που εκφράζει τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Αχμέτ Μετέ και έσπευσε και έγραψε τα παρακάτω:

Στήριξη από τον δήμο Ξάνθης στην δήθεν «Γενοκτονία»
Στήριξη από τον δήμο Ξάνθης ημέρα μνήμης της δήθεν «Ποντιακής Γενοκτονίας»
Στην Ελλάδα ετησίως στις 19 Μαΐου, τιμάται ως ημέρα μνήμης η δήθεν «Ποντιακή Γενοκτονία». Σε πολλές πόλεις σε όλη την χώρα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις.

Στις φετινές εκδηλώσεις του δήμου Ξάνθης, εκδηλώθηκε η στήριξη με ανάρτηση ενός μεγάλου πανό που ετοιμάστηκε προς τιμήν των 100 ετών από την δήθεν «Ποντιακή Γενοκτονία».
17/5/2020

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ,
ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ



Αμέσως μετά το προκλητικό δημοσίευμα όμως της Τουρκόφωνης εφημερίδα;, ακολούθησε σκληρή δήλωση απάντηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη που κάλεσε τάχιστα τον Δήμαρχο Ξάνθης αμέσως να το καταδικάσει, αφού στην ουσία «χλευάζει» την πρωτοβουλία του για το τεράστιο πανό για την ΓΕΝΕΚΤΟΝΙΑ την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει....δήθεν γενοκτονία!

Αυτούσια η ανάρτηση του Πασχάλη Λύρατζη που δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση:
«Η ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ καταδικάζει το απαράδεκτο δημοσίευμα Τουρκοψυχης εφημερίδας της Θράκης για την Ποντιακή Γενοκτονία.

353.000 ψυχές Ελλήνων Ποντίων ζητούν δικαίωση. Καλούμε τον Δήμαρχο Ξάνθης ως πρώτος Δημότης του Δήμου μας να καταδικάσει το απαράδεκτο και διχαστικό αυτό δημοσίευμα. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους υβριστικά δημοσιεύματα που προσβάλλουν την ιστορία μας και τον Ποντιακό Ελληνισμό».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου