Birak bunlari Αφες αυτοίς!.. Ένας «κακομοίρης» χαφιές είναι! Το «ψωμί» του βγάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ειλικρινά τον λυπήθηκα πολύ χθες τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης όταν τον είδα να κάνει like στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής που πρόβαλε δήλωση του ΥΠΕΞ της Τουρκίας για τα ... «εγκλήματα του Ελληνικού στρατού στην Μικρά Ασία!
Πολλοί ίσως θα περίμεναν σήμερα να «σηκώσουμε» το... «λάβαρο» του «πολέμου» επειδή ο γνωστός «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ στη προσπάθεια να «βρίσκει»... ρόλους, έκανε like σε δήλωση του ΥΠΕΞ Τουρκίας που με αφορμή την Μνήμη των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων, μιλούσε για τα... «εγκλήματα πολέμου» που έκανε ο Ελληνικός στρατός στην Μικρά Ασία, στη προσπάθειά του να «αμβλύνει» τις εντυπώσεις της Παγκόσμιας κατακραυγής για τις θηριωδίες των Τούρκων!

Όλα ξεκίνησαν όταν η ιστοσελίδα «Τουρκικά Νέα» αποκάλυψε τα παρακάτω:
«Το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής σε ανάρτηση του της 20 Μαΐου 2020 (σ.σ. Μια μέρα δηλαδή μετά την επέτειο Μνήμης για τα 101 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων...), αναπαρήγαγε την δήλωση του τουρκικού υπουργείο Εξωτερικών που μιλούσε για τα ... «εγκλήματα πολέμου» που έκανε ο ελληνικός στρατός στην Μικρά Ασία, για τον «Απελευθερωτικό πόλεμο» του Κεμάλ και καλούσε την Ελλάδα «να πιάσει το χέρι φιλίας που δίνει η Τουρκία».

Λογικό άλλωστε το προξενείο να αναπαράγει τις ανακοινώσεις της προϊσταμένης αρχής του, γιατί αυτήν την «καραμέλα» χρόνια την παίζουν οι Τούρκοι μετά την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ εναντίον του για τις γενοκτονίες όχι μόνο των Ποντίων, αλλά και των Αρμενίων και τον Εβραίων!!!
Κι όμως όχι...! Η δική μας απάντηση στον ανιστόρητο «κακομοίρη» Πομακικής καταγωγής χαφιέ που με τις συμπεριφορές του αυτές «προσβάλει» και όλους τους φιλήσυχους Έλληνες Πομάκους του Οικισμού Ωραίον σκορπώντας ΜΙΣΟΣ, είναι τελείως διαφορετική...

-Birak bunlari!
Ή άλλως... «Άφες αυτοοίς ου γαρ οίδασι τί ποιούσι»!

-Ένας «κακομοίρης» χαφιές άλλωστε είναι κατά γενική παραδοχή –και των ίδιων των μουσουλμάνων- ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ που δεν τον παίρνει πλέον κανείς στα σοβαρά...!
Και απλά το «ψωμί» του βγάζει, πουλώντας «Τουρκισμό» προκειμένου να απολαμβάνει μια πλουσιοπάροχης ζωής με οδηγό, πολυτελές τζιπ και χιλιάδες καταθέσεις σε λίρες τραπεζών της Τουρκίας!
-Και με ποιο απλά λόγια, «πούλησε» την καταγωγή και τη «ψυχή» του στους Τούρκους για να ζει αυτός πλουσιοπάροχα στην υγεία των... κορόϊδων μουσουλμάνων της Θράκης!
Και γι’ αυτό άλλωστε ακόμη και οι «3» μειονοτικοί δήμαρχοι του Τσέπελη, με πρώτο και καλύτερο τον «ανεψιό» του Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ που παίρνει δουλειές από αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί «Γκιαούρηδες», τον... «γράψανε» κανονικά, αναγνωρίζοντας την Γενοκτονίας των Ποντίων και το πανό που σηκώθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου Ξάνθης!!!
Ουδέν σχόλιο λοιπόν, για το like του «κακομοίρη» Ψευτομουφτή Αχμέτ Ξάνθης! Πλησιάζει άλλωστε 1 του μήνα Ιούνη και θα πρέπει να δικαιολογήσει το «μισθό» του....

Άντε σε καλή μεριά Αχμέτ Μετέ!!! Κάνε τα like σου στο Τουρκικό Προξενείο αλλιώς οι... λίρες θα σταματήσουνε να έρχονται!!! Κι όσο για την ιστορία του ηρωϊκού Ελληνικού Στρατού στην Μικρά Ασία που ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ από τους ξένους, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να στη διδάξουμε...Οχι μόνο γιατί θα είναι χαμένος κόπος, αλλά και γιατί έχεις δυστυχώς καταντήσει γραφικός...αφού όπως λένε οι πληροφορίες μας, μόνο τυχαία το πρώτο like κάτω από την ανάρτηση του Τουρκικού Προξενείου ήταν δικό σου...

-Birak bunlari Αχμέτ Μετέ! Και σε...καλή μεριά, αν και με το μαύρο χάλι που έχει η Τουρκική Λίρα, καλό είναι να ζητάς τον μισθό σου από δω και πέρασε ευρώ ή σε δολάρια!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου