#ΜένωΑφωνος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Φυσικά δε μπορούσε να μείνει αμέτοχη και η πόλη της Ξάνθης κι έτσι με αστραπιαίες κινήσεις το Κέντρο πολιτισμού Δήμου Ξάνθης έχει την χαρά να παρουσιάσει στο κοινό της πόλης τη μουσική παράσταση δρόμου «Μαρινέλλα on the road”!!! 

Η μεγάλη καλλιτέχνης δέχτηκε την πρόταση του ΚΠΔΞ και θα κάνει τη βόλτα στα στενά της πόλης τη Δευτέρα 27 Απριλίου μετά τη δύση του ηλίου. 

Θα ξεκινήσει από το Orange, στη συνέχεια θα διασχίσει την 28ης Οκτωβρίου και αφού κάνει μια στάση πλατεία ελευθερίας για τσιγάρο θα συνεχίσει με προορισμό το ρολοί όπου θα ερμηνεύσει τη μεγάλη επιτυχία της Ρένας Κουμιώτης «Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες»,στη συνέχεια και αφού τσακώσει ένα Κιουνεφέ κανταΐφι από την «Ωραία Ελλάς» θα κάνει μια βόλτα στα στενά της παλιάς πόλης και θα κατηφορίσει για πλατεία Αντίκα όπου θα πιει ένα καφεδάκι στο «Ψωμί και σοκολατα» παρέα με τον δήμαρχο ,έπειτα θα διασχίσει το πλακόστρωτο και θα φτάσει στα cafe της παραλίας όπου θα την περιμένει μπροστά στο Nuovo η Έλενα Παπαρίζου και μαζί θα τραγουδήσουν παραδοσιακά θρακιώτικα τραγούδια παρέα με τους Εβριτες Ξάνθης οι οποίοι θα χορέψουν προς τιμήν της εκδηλώσεις!!! 


Η αυλαία του «Μαρινέλλα on the road» θα πέσει στο γήπεδο του ΑΟΞ και συγκεκριμένα στον χώρο του συλλόγου «Διόνυσος» όπου θα πραγματοποιηθεί μπάρμπεκιου πάρτυ με κρέατα που περίσσεψαν από την εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας και φρέσκα λαχανικά τα οποία θα είναι από την περισυλλογή της συναυλίας στα στενά της πόλη !!!! 

Γι αυτό το λόγο παρακαλούνται οι κάτοικοι εάν δεν πετάξουν λουλούδια στην καλλιτέχνιδα τουλάχιστον να πετάξουν φρέσκιες ντομάτες ,πιπεριές Φλώρινης,αγγουράκια Βοιωτίας, και πατάτες γλυκές Κύπρου εάν είναι δυνατόν! 

Την επιμέλεια του μενού έχει ο γνωστός για την μαγειρική του τέχνη κ.Ξυνίδης Αθαν. και την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο γνωστός για το αγγλοσαξονικό του χιούμορ κ.Ανέστης Αντωνιάδης!!! ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ...

#ΜένωΑφωνος!!!
#Suskun!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου