Εκδόθηκε η Κ.Υ.Α. των για την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων – φυλάκιση έως δύο χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σύμφωνα με την ΚΥΑ που υπογράφεται από τους υπουργούς Βασίλη Κικίλια, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Παναγιώτη Θεοδωρικάκο ισχύουν τα εξής ενόψει κορονοϊού:

Τη ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα λόγω άμεσου κινδύνου δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με την από 27.2/2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Υγείας έναντι του κορονοϊού, COVID-19. Καλούνται όλοι οι φορείς (ΟΤΑ Α ΚΑΙ Β ΒΑΘΜΟΥ) και λοιποί αποδέκτες του παρόντος, προς τους οποίους αποστέλλεται να συμμορφωθούν με το περιεχρόμενό της. Η μη συμμόρφωση επισύρει της συνέπειες της παραγράφου 6 του άρθρου πρώτου της ΠΝΠ «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμούς της διάδοσης κορονοϊού» (ΦΕΚ Α’ 42).

Η παράγραφος 6 του πρώτου άρθρου της ΠΝΠ αναφέρει πως, όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου